• Onder optie

Van der Giessenweg 40 2921 LP Krimpen aan den IJssel

€ 80 /m²/jaar € 765.000 k.k.

Omschrijving

REPRESENTATIEVE KANTOOR/BEDRIJFSRUIMTE MET OPSLAG EN RUIME PARKEERGELEGENHEID OP RIANT KAVEL VAN 1.013 m² EIGEN GROND.

Eén van de in het oog springende kenmerken van dit ruim opgezette kantoor/bedrijfspand is het atrium waar omheen diverse kantoorruimtes zijn gesitueerd. Dit kantoorgebouw met twee verdiepingen is voor vele soorten bedrijvigheid in te zetten. U zou dit object als belegging kunnen aankopen om er vervolgens een prachtig bedrijvenverzamelgebouw van te maken of geheel zelf te gebruiken. Parkeren kan zowel voor als achter het object. Bouwjaar 1997.

Er zijn recentelijk diverse investeringen gedaan, waardoor het object nu energielabel C heeft.

Bereikbaarheid : Het object is gelegen aan de voet van de Algerabrug N219 op bedrijventerrein "De Stormpolder".

Indeling : Begane grond: entree, ontvangstruimte met veel lichtinval door glazen dak en met fraaie trappartij, receptie, toiletgroep, diverse kantoorkamers met systeemwanden, kabelgoten en schilderijlijsten, bedrijfsruimte van 108m² met magazijn van 58,5m² voorzien van verwarming en warm en koud stromend water, goederenontvangst van 17m² met elektrische sectionaaldeur.

1e verdieping: vide, toiletgroep, diverse kantoorkamers (totaal 138 m²) met systeemwanden, kabelgoten en schilderijlijsten, trainingsruimte van 41m², showroom van 40m² (trainingsruimte en showroom kunnen uiteraard ook gebruikt worden als kantoorruimte), kantine van 39m² met keukenblok en werkkast, archiefruimte, c.v.-ruimte, luchtventilatiesysteem en serverruimte.

Algemeen: onderheid, metselwerk muren, voorzijde geïsoleerde glaspanelen, aluminium kozijnen met dubbel glas, geïsoleerde betonnen vloeren, dakisolatie, centrale verwarming, luchtventilatiesysteem, systeemwanden, kabelgoten voor databekabeling, entree met plavuizen vloer, kantoorkamers met vloerbedekking, zonwering gedeeltelijk via screens en gedeeltelijk via lamellen*, 2 x nooduitgang.

Huurprijs: per verdieping € 2.500 per maand excl. BTW

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, evt. servicekosten, BTW geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: nader vast te stellen termijnen.

Vraagprijs : € 765.000 k.k.

Zekerheid: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, incl. omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van voornoemd kantoorgebouw gelegen aan de van der Giessenweg 40 te Krimpen aan den IJssel. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 765.000 kosten koper
Huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
710 m²
Perceel
1.014 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op 2000 m tot 3000 m, restaurant op 1500 m tot 2000 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
12 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van der Giessenweg 40

€ 80 /m²/jaar € 765.000 k.k.