Plein 1945 27 1251 MA Laren (NH)

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Full services kantoorruimtes in het hart van laren van een werkplek tot meerdere honderden vierkante meters, vrijwel alles is mogelijk. Kies je eigen meubilair, kies de services die je nodig hebt, kies de looptijd van je contract.

Object:
Het Business Center bevindt zich in het centrum van Laren in het voormalige politiebureau, nabij winkels en diverse horecavoorzieningen. Het center biedt startende bedrijven, maar ook grote ondernemingen betaalbare kantoorruimte met optimale flexibiliteit en tal van faciliteiten. Het business center voldoet aan de eisen van de moderne mobiele professional. Het heeft volledig gestoffeerde kantoren met een moderne en comfortabele inrichting en beschikt over een ruime lounge met eigen Starbucks koffiecounter.

Locatie:
Laren is zeer goed bereikbaar via de snelweg A1 en A27. Bushaltes bevinden zich op loopafstand, waarmee de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen is. Door de centrale ligging en uiterst goede bereikbaarheid is het gebouw uitstekend geschikt voor bedrijven die veel bezoekers ontvangen.

Beschikbaarheid:
Er zijn diverse ruimten beschikbaar, zie pagina 6 voor de actuele beschikbaarheid en de huurprijzen per unit.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt turn-key opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
- centrale receptie met ondersteunende diensten;
- kant en klare kantoorruimte;
- snelle aansluiting op het internet;
- vaste telefoonlijnen met professionele toestellen;
- eigen klimaatregeling;
- 24/7 toegang;
- gebruik van alle faciliteiten inclusief pantry (koffie, thee, soep);
- Starbucks koffiecounter.

Virtueel kantoor:
Voor concurrerende tarieven. U heeft in dit geval geen persoonlijke werkplek, maar kunt wel gebruik maken van de faciliteiten in de lobby. Voordelen van dit "virtueel kantoor":
- opvallend zakenadres voor een uitstekende uitstraling;
- professionele telefoonbeantwoording door Regus;
- ontvangen en doorsturen van uw poststukken, conform uw eigen instructies.

Huursommen:
Co-Working vanaf € 89,- per maand (all-inn).

Een zelfstandige kantoorkamer huren is mogelijk vanaf twee personen. Een enkele werkplek is uiteraard ook te huur, echter dan op een kantoorkamer gedeeld met andere gebruikers.

Servicekosten:
Huurder is geen aanvullende kosten verschuldigd bovenop de huurprijs. Levering van gas, water, elektra, de schoonmaak van alle ruimten en overige algemene leveringen en diensten zijn inbegrepen.

Parkeren:
Op het eigen afsluitbare terrein zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar, huurprijs op aanvraag. Voor het gebouw aan het Plein 1945 bevindt zich een zeer groot parkeerterrein waar u de gehele dag gratis kunt parkeren.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen vanaf één maand zijn mogelijk.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Plein 1945 27

Huurprijs op aanvraag