Potklei 5 9351 VS Leek

€ 2.300.000 k.k.

Omschrijving

VRIJSTAAND HOOGWAARDIG PAND | UNIEKE LIGGING AAN A7 | RUIME PARKEERMOGELIJKHEDEN OP EIGEN TERREIN

MOOIE KANS VOOR EIGENAAR/GEBRUIKER OF ALS BELEGGING

Voor ondernemers is dit een unieke kans om een relatief jong (2008) solitair gebouw met eigen uitstraling op een gewilde locatie te verwerven. Het pand is leeg te aanvaarden. In overleg kan een deel worden terug gehuurd door verkoper.

INDELING

Begane grond
Fraaie showroom/kantoorruimte via overdekte entree. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca 265 m2 en wordt gekenmerkt door een vrije hoogte van circa 4.50 meter met veel licht en glas. In deze ruimte staat een fraaie pantry/keuken opstelling en de deels verhoogde vloeren maken het tot een speelse ruimte.

Aangrenzend een hal met twee inpandige spreekkamers (elk ca 14 m2), sanitaire groepen, garderoberuimte en een doorloop naar een magazijn van ca 620 m2 welke eventueel (deels) bij de showroom/kantoorruimte kan worden betrokken. Het magazijn is uitgerust met een gladde betonvloer, heaters en een elektrisch bedienbare overheaddeur. De separate werkplaats van circa 75 m2 beschikt eveneens over een overheaddeur. Via de werkplaats leidt een trap naar een technische ruimte.

Verdieping
Via de lift, of het trappenhuis, is de centrale hal op de verdieping bereikbaar. In deze kern zijn de toiletgroepen gesitueerd. Rondom de kern bevindt zich een kantoortuin van circa 865 m2 met in 3 van de 4 hoeken glazen spreekruimtes voor overleg. In het kantoor is een afgescheiden pantry opstelling gesitueerd nabij de entree. Aangrenzend aan de kantoorruimte is er nog een serverruimte voorzien van circa 16 m2.

De kantine met keuken/opslagruimte van circa 110 m2 is middels een vouwwand te vergroten door de naastgelegen vergaderruimte van circa 35 m2 toe te voegen. Doordat het pand vrij gelegen is op een ruim perceel op de hoek van het bedrijvenpark heeft men vanaf vrijwel alle werkplekken een riant uitzicht op de omgeving.

BUITEN TERREIN
Het ruime perceel van 5.408 m2 is mooi aangelegd met 64 parkeerplaatsen en fraaie bestrating, een fietsenhok en een rookruimte/motorstalling. Er is gebruik gemaakt van veel groen en sierbeplanting waardoor het geheel een zeer hoogwaardige uitstraling heeft passend bij de moderne en strakke architectuur van het gebouw.

LOCATIE
Dit object ligt direct naast de entree van bedrijventerrein Leeksterveld en heeft mede daardoor een hoge attentiewaarde. Het object ligt ook praktisch direct aan de op-/afrit van de A7 en heeft zo een directe verbinding met Groningen en/of Drachten. Bij het nabijgelegen transferium is een bushalte voor de streekbus.

VOORZIENINGEN
- (deels glazen)scheidingswanden;
- sanitaire groepen;
- pantrys;
- zonwering buitenzijde;
- zonwering binnenzijde;
- luchtbehandeling;
- systeemplafonds met verlichting;
- kabelgoten met elektra- en databekabeling;
- vloerbedekking;
- noodverlichting;

BESTEMMING
Of het door u gewenste gebruik past binnen het huidige bestemmingsplan kunt u verifiëren via of u kunt informatie inwinnen bij de Gemeente Westerkwartier.

KOOPSOM
€ 2.300.000,- kosten koper

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

Tijssen & Vos B.V.
050 318 49 99

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.300.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
1.700 m²
Perceel
5.408 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
62 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Potklei 5

€ 2.300.000 k.k.