Margrietlaan 5595 EA Leende

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Het winkelcentrum van Leende is inmiddels volledig gemoderniseerd, zodat er een volwaardig boodschappencentrum is ontstaan waar de consumenten uit de hele regio plezierig en comfortabel boodschappen komen doen. In een gedeelte van de winkelruimte, waar voorheen Piet Kerkhof was gehuisvest, is reeds een volledig nieuwe Plus Supermarkt ter grootte van ruim
1.800 m² gebouwd. Daarnaast is een gedeelte afgebroken ten behoeve van extra parkeerplaatsen zodat er nu ruime parkeergelegenheid is met ruim 100 gratis plaatsen (blauwe zone).

Ook is er een passage gecreëerd die het parkeerterrein aan de Margrietlaan met de Dorpsstraat verbindt. Aan deze passage zijn een viertal winkelunits gebouwd van circa 117 m², 167 m², 230 m² en 355 m² waarvan de laatste is ingevuld door Kruidvat. Naast de Plus, Kruidvat, bakker, bloemist en een kapsalon heeft Aldi, al vele jaren succesvol gevestigd in dit winkelcentrum, ook haar formule gemoderniseerd.

De gemeente Heeze-Leende telt ruim 15.000 inwoners; echter vanwege de toegankelijkheid en het parkeergemak is het verzorgingsgebied groter. Het winkelcentrum is vanaf de A2, door middel van een directe afslag op nog geen 500 meter, uitstekend bereikbaar.

Object
Er zijn nog een drietal commerciële ruimtes voor huur beschikbaar, met een oppervlakte van circa 167 m² (unit 6 op de plattegrondtekening) direct tegenover de entree van de Plus supermarkt, circa 230 m² (unit 5 op de plattegrondtekening)
direct tegenover de entree van Kruidvat aan de Dorpstraat en circa 117 m² (unit 11 op de plattegrondtekening). De primaire functie van het winkelcentrum is boodschappen doen. De nog beschikbare units zijn per direct beschikbaar. Er zijn uitstekende flexibele huurvoorwaarden met verhuurder overeen te komen.

Per direct beschikbaar:
unit 5: 230 m²
unit 6: 167 m²
unit 11: 117 m²

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in casco staat, wind- en waterdicht, inclusief pui met entreepartij en afgedopte riolering opgeleverd. Verhuurder draagt er zorg voor dat de nutsvoorzieningen (E-W) tot in het gehuurde worden binnengebracht.

Parkeren
De grote parkeerplaats aan de Margrietlaan is opnieuw ingericht en uitgebreid tot circa 100 gratis parkeerplaatsen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
167 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Margrietlaan

Huurprijs op aanvraag