Dokter Reilinghplein 5 4141 DA Leerdam

€ 2.050 /mnd € 312.500 k.k.

Omschrijving

Dokter Reilinghplein 5 - 7 | Compleet afgewerkte kantoorruimte gesitueerd op uitstekende locatie in de kern van Leerdam.

ALGEMEEN
Direct tegenover het station van Leerdam bevindt zich deze functionele kantoorruimte. Het kantoor is gesitueerd op hoeklocatie op de begane grond en beschikt over een praktische indeling met o.a. een ruime centrale kantoorruimte, twee aparte kantoorruimtes annex spreekkamers, keuken met pantry, kantine en een toiletruimte. De ruimtes zijn allen net afgewerkt met systeemplafonds, tapijtvloer en gestucte wanden. Het kantoor maakt onderdeel uit van een gebouw met woningen op de verdiepingen en diverse commerciële units op de begane grond. Het gebouw is gelegen in de loopverbinding van het station met het levendige winkelcentrum van Leerdam.

STERKE PUNTEN
- Volledig instapklaar
- Gelegen op centrale locatie
- Veel daglichtinval door raampartijen aan twee zijden
- Voorzien van nette wand-, plafond- en vloerafwerking

OPPERVLAKTEN
- Ca. 159 m² kantoorruimte begane grond
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
De kantoorruimte maakt deel uit van een complex dat gerealiseerd is in 1990. Het object is gebouwd op een paalfundering met betonvloeren. De gevels zijn traditioneel opgebouwd d.m.v. metselwerk. Het dak betreft een plat dak met kunststof afwerking. Het gehele object is voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief o.a.

Algemeen:
- Gas-, elektra- en watervoorzieningen
- Zonwering
- Alarmsysteem

Kantoorruimte:
- Entree met voorportaal
- Afgewerkte tapijtvloer
- Systeemplafond met inbouwarmaturen
- Glad afgewerkte wanden
- Airconditioning
- Verwarming middels CV met radiatoren
- Kabelgoten
- Efficiënte kamerindeling
- Kantine
- Toiletruimte
- Pantry

PARKEREN EN TERREIN
Het omliggende terrein is volledig verhard. Aan de voorzijde bevinden zich o.a. een siertuin en een ruim verhard plein welke voorzien is van decoratie. In de nabije omgeving zijn diverse openbare parkeerplaatsen gesitueerd.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het kantoor is gelegen op goede locatie omgeven door nieuwbouw (va. 1999) in de kern van Leerdam. De locatie is gesitueerd op loopafstand van het treinstation en ligt in de loopverbinding van het station met het levendige winkelcentrum van Leerdam. De omliggende bebouwing bestaat uit gestapelde bouw met op de begane grond gedeeltelijk commerciële units.
Middels de provinciale wegen zijn de Rijkswegen A27 (Breda - Utrecht) en A2 (Eindhoven - Utrecht) met 10 autominuten te bereiken.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan ‘Leerdam Centrum’ van kracht. De bestemming betreft enkelbestemming, Centrum-5. Op de begane grond is de ruimte te gebruiken als winkel-/praktijk-/kantoorruimte. Eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente geregeld te worden.

KADASTER
Gemeente: Leerdam
Sectie: C
Perceelnummer: 2905
Index: A21, A22, A23 en A24

VRAAGPRIJS
€ 312.500,- k.k. (vrij van btw)

HUURPRIJS
€ 2.050,- per maand, vrij van btw

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

AANVAARDING
In overleg

ENERGIELABEL
Energielabel C

VERENIGING VAN EIGENAREN
VVE van toepassing

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

ZEKERHEIDSSTELLNG HUUR
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper binnen vier weken of zoveel later als partijen nader overeenkomen een waarborgsom te storten dan wel een bankgarantie af te geven bij de notaris ter grootte van 10% van de koopsom.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 312.500 kosten koper
Huurprijs
€ 2.050 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
159 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dokter Reilinghplein 5

€ 2.050 /mnd € 312.500 k.k.