Sophialaan 1 8911 AE Leeuwarden

€ 600 /mnd

Omschrijving

Historisch pand op unieke locatie

Zoek jij een kantoorruimte in hartje Leeuwarden? Dan kun jij je geluk niet op met Villa Sophialaan. In dit statige pand zijn nog diverse kamers beschikbaar. Nog 1 kamer op de tweede verdieping en 3 kamers in het souterrain. Dit inspirerende bedrijfsverzamelgebouw wordt ‘bewoond’ door diverse ondernemers: van werving en selectie, loopbaanadvies, coaching tot online marketing.

De ontelbare faciliteiten, de toplocatie, authentieke details, de bijzonder fijne werksfeer én de levendigheid die de ondernemers van (en binnen) Villa Sophialaan teweeg brengen bieden je een unieke kans voor de vestiging van jouw bedrijf.

Binnen Villa Sophialaan zijn er diverse vergaderruimtes beschikbaar, voor algemeen gebruik van de Villa ondernemers. Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer, met volop ruimte om jouw relaties te ontvangen.

HUURPRIJZEN
De kamers zijn al te huur vanaf € 600,00 per maand.

Zeer bijzondere en representatieve kantoorvilla, gebouwd in eclectische stijl, welke aan het begin van de twintigste eeuw dé ontmoetingsplek in Leeuwarden was. De kantoorvilla is gesitueerd aan de Sophialaan die de oude binnenstad verbindt met het Centraal Station. De villa is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer.

LIGGING
De Sophialaan is een plek met veel historie en ligt tussen het Centraal Station en het bruisende stadscentrum van Leeuwarden.

KENMERKEN
- Kantoorsuites zijn uitgevoerd met individuele airconditioning
- Toiletgroep
- Pantry
- De gemeenschappelijke ruimten zijn voor elke huurder 24/7 bereikbaar, de individuele kantoorsuites zijn alleen toegankelijk voor de huurder

Voor meer info, bekijk:

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 600 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.200 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sophialaan 1

€ 600 /mnd