Sophialaan 1 a 8911 AE Leeuwarden

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

HUURPRIJZEN
U huurt al een suite vanaf € 300,00 per maand all-in (circa 10 m2).

Zeer bijzondere en representatieve kantoorvilla, gebouwd in eclectische stijl, welke aan begin van de twintigste eeuw dé ontmoetingsplek in Leeuwarden was. De kantoorvilla is gesitueerd aan de Sophialaan die de oude binnenstad verbindt met het Centraal Station. De villa is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. Recentelijk is deze kantoorvilla “Villa de Kroon” aan de binnenzijde volledig gemoderniseerd met een knipoog naar haar hotelverleden. Het interieur is omgetoverd tot een bijzondere werkplek waar men een eigen kantoorsuite(s), volledig gestoffeerd kunt huren in units vanaf 10 m2.

VILLA DE KROON- WAAR WERKEN EN MENSEN SAMENKOMEN

UNIEKE HISTORIE
Villa de Kroon - vroeger bekend als Hotel de Kroon- was vanaf 1908 dé ontmoetingsplek in Leeuwarden voor kunstenaars, artiesten en notabelen. Een plek waar men elkaar inspireerde en gesprekken had over de ‘zin’ van het leven.

LIGGING
Villa de Kroon is een plek met veel historie en ligt tussen het Centraal Station en het bruisende stadscentrum van Leeuwarden. Vanuit de kantoorsuites of de stadstuin heb je een schitterend uitzicht op het ‘Manhattan’ van Leeuwarden.

FIJNE SFEER
Villa de Kroon met zijn monumentale stadsgezicht is de plek waar jij je als ondernemer snel thuis gaat voelen. De uitstraling en inrichting van dit unieke kantoor stralen ook af op jouw onderneming. Jij, je medewerkers en je gasten zullen telkens weer onder de indruk zijn van de prettige sfeer die deze unieke locatie met zich meebrengt.

ENERGIE
Villa de Kroon met zijn kantoorsuites en ‘shared’ ruimtes biedt volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen. Het brengt een energie die je niet snel zult vinden in andere locaties. En dat is natuurlijk onbetaalbaar.

FLEXIBEL
Villa de Kroon is 24/7 tot je beschikking. Daarbij heb je toegang tot het hele pand. Je eigen kantoorsuite is al volledig gestoffeerd. Zet je eigen kantoormeubels er in en je kunt aan de slag. De ‘huiskamer’ is de ideale plek voor de lunch, besprekingen of het ontvangen van je gasten. In de volledig ingerichte vergadersuite is een vergadering en/of presentatie snel geregeld.

ONTZORGING
Villa de Kroon ontzorgt jou als ondernemer volledig. Jouw kantoorsuite is volledig gestoffeerd, heeft een lekkere temperatuur en is natuurlijk voorzien van WiFi. In de huiskamer staat de koffie voor je klaar en de ingerichte vergadersuites zijn direct te gebruiken. Pak je heerlijke Van Moof De Kroon stadsfiets en koers zo door Leeuwarden heen.

INDELING
19 luxe kantoorsuites verdeeld over 4 verdiepingen. Zie bijgevoegde plattegronden.

KENMERKEN
- Deels houten vloeren, deels vloerbedekking
- Kantoorsuites (merendeel) zijn uitgevoerd met individuele airconditioning
- Snel glasvezel beschikbaar
- Data-bekabeling aanwezig
- Personenlift
- Luxe, design keuken voorzien van diverse apparatuur (gemeenschappelijk gebruik)
- Toiletgroep voorzien van A-kwaliteit sanitair
- LED-verlichting
- Aan huurder wordt de mogelijkheid geboden om een wand te sausen naar zijn/haar voorkeur (binnen de kleuren van Villa de Kroon)
- De gemeenschappelijke ruimte is voor elke huurder 24/7 bereikbaar, de individuele kantoorsuites zijn alleen toegankelijk voor de huurder

PARKEREN
Voor bezoekers zijn gratis bezoekersplaatsen aanwezig. Huurders kunnen een gemeentelijke parkeervergunning aanvragen, zodat er in de omgeving van de kantoorvilla vrij geparkeerd kan worden (circa € 350,- per jaar). Er zijn diverse parkeermogelijkheden en parkeergarages in de omgeving.

AANVAARDING
In overleg
U kunt ook een bezoek brengen aan de website: dekroonleeuwarden.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
477 m² (in units vanaf 15 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sophialaan 1 a

Huurprijs op aanvraag