Jacob Catsplein 1 unit 5a 8913 CS Leeuwarden

€ 127 /m²/jaar

Omschrijving

Op de grens van het zakenhart van Leeuwarden, op loopafstand van het station, ligt het kantoorpand De Overdekte aan het Jacob Catsplein 1 in Leeuwarden.

TE HUUR
Op de 1e verdieping aan de voorzijde gelegen is een kantoorruimte vrijgekomen voor verhuur. De ruimte (52 m²) kan als één geheel gehuurd worden, al dan niet opgesplitst in 2 kantoorruimtes met eigen tussengang, maar kan ook deels gehuurd worden als kantoorruimte van 26 m². Huurprijzen vanaf € 276,25 per maand en € 93,- servicekosten per maand, uitgaande van een 5-jarige huurovereenkomst.

INDELING
De Overdekte is een L-vormig gebouw in drie bouwlagen met een entree op de hoek. Op de begane grond en 1e verdieping zijn twee vleugels van ieder tussen de 365 en 380 m2 per stuk en op de bovenste etage één vleugel van ca. 500 m2. Samen groot 2.120 m2. De verschillende vleugels zijn bereikbaar vanuit de centrale hal met trappenhuis en lift. Iedere vleugel heeft zijn eigen toiletgroep inclusief werkkast voor schoonmaakdiensten. Op alle etage's zijn één of meer pantry's en wachtruimtes gesitueerd.

PARKEREN
Op het afsluitbare eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen en op het plein voor het kantoor is veel extra openbare parkeergelegenheid aanwezig.

SERVICEKOSTEN
Naast de huur worden de kosten van verwarming, verlichting, schoonmaak, klein onderhoud, huismeester etc. in rekening gebracht. Eén keer per jaar wordt een eindafrekening opgesteld.

ALGEMEEN
- centrale verwarming
- aircosysteem
- systeemplafonds met LED-verlichting

LIGGING
- kantorencentrum Leeuwarden
- Station op loopafstand
- Centrum Leeuwarden op loopafstand

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Barteld makelaar & taxateur' is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Barteld makelaar & taxateur' geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 127 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 276 per maand
Servicekosten
€ 43 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
52 m² (in units vanaf 26 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jacob Catsplein 1 unit 5a

€ 127 /m²/jaar