Zoeterwoudsesingel 56 2313 EK Leiden

€ 85.000 /jr

Omschrijving

Het betreft hier een zeer fraai gerestaureerd monumentaal kantoorgebouw, gelegen op een rustige maar zeer herkenbare locatie aan de Zoeterwoudsesingel.

Het gaat hier om een gemeentelijk monument en heeft een oppervlak van ca. 380 m² (BVO). De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond, 1 en 2e verdieping. Er is tevens een kleine kelderruimte aanwezig. Het betreft hier een unieke locatie aan de singel met uitzicht op het Plantsoen, verder is er op eigen terrein een afsluitbaar parkeerterrein aanwezig.

De stijlvolle vertrekken zijn voorzien van een hoog afwerkingsniveau, eikenparketvloeren, schitterende gestukte plafonds, lunchruimte met aparte keuken op begane grond en op de 2e verdieping is nog een extra keuken aanwezig met diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond is een aparte serverruimte met airconditioning en een archiefruimte aanwezig. Het gehele kantoor is voorzien van netwerkbekabeling en grotendeels van airconditioning.

Het kantoor heeft een zeer praktische indeling, een aantal grote kantoor vertrekken, kleine spreekkamers en op de zolder is tevens een badkamer voor de (fietsende) sportieve kantoor medewerker(s) van uw organisatie.

Locatie
Door de ligging nabij station Leiden Lammenschans en Leiden Centraal, is ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Rijkswegen A4 en A44 zijn op ca. 5 minuten rijafstand gelegen. In de directe omgeving zijn verschillende restaurants, winkels en hotels gevestigd.

Wijze van oplevering
In huidige staat. Het kantoor is van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse monumentale details en kan zo in gebruik worden genomen.

Bestemming/gebruik
Kantoorruimte.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Parkeerplaatsen op eigen terrein. Voorbereiding aanwezig voor plaatsing van laadpalen.

Huurvoorwaarden

Huurprijs kantoor
€ 85.000 per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 85.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
380 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zoeterwoudsesingel 56

€ 85.000 /jr