Kanaalpark 157 2321 JW Leiden

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Nog slecht enkele ruimtes beschikbaar!

DÉ PLEK, dé gunstig gelegen werkomgeving die inspireert!
Bent u op zoek naar een inspirerende werkomgeving, waar u wordt omringd door collega-ondernemers en tegelijkertijd toch in alle rust kunt werken? Dan is het multifunctionele kantoorgebouw DÉ PLEK de ideale locatie voor u. Het moderne kantoorgebouw beschikt over uitstekende faciliteiten, razendsnel internet, rustige vergaderruimten en sfeervolle flexwerkplekken. Daarnaast is het pand gunstig gelegen en biedt de aanwezigheid van ondernemers uit verschillende vakgebieden de inspiratie die u nodig heeft om als bedrijf verder te groeien.
Gunstige locatie
Bespaar kostbare reistijd, met een werkplek in dit perfect gelegen bedrijfsgebouw. DÉ PLEK bevindt zich in het Kanaalpark in Leiden, op slechts 6 minuten lopen van Station Leiden Lammenschans. Bovendien ligt het kantoor op 2 minuten rijden van de snelweg A4. Rondom het gebouw vindt u voldoende parkeergelegenheid. Wie even snel de stad in wil, kan kosteloos gebruik maken van één van de leenfietsen van DÉ PLEK. U fietst het in 5 minuten.
Een bruisende werkomgeving, waar u ideeën opdoet

DÉ PLEK is een bruisende en inspirerende werkomgeving en dat komt in de eerste plaats door uw medehuurders. In totaal biedt DÉ PLEK ruimte aan meer dan honderd collega-ondernemers, die allen vol zitten met ideeën. Doordat u zoveel verschillende bedrijven onder een dak vindt, kunt u gemakkelijk profiteren van de kennis en ideeën van uw collega’s. Heeft u teveel opdrachten? Besteed ze uit aan uw buurman! Heeft u even geen werk? Drink een kop koffie met uw medehuurders, wellicht kunnen zij u helpen.
Zoveel ondernemingen onder een dak, dat zorgt natuurlijk voor een schat aan kennis en ervaring. DÉ PLEK doet er dan ook alles aan om huurders dit potentieel volledig te laten benutten. Zo vindt u in DÉ PLEK de sfeervol ingerichte co werkclub Gangmakerij. Hier kunt u werken aan grote tafels die u deelt met collega’s. Zodoende kunt u tijdens het werken met een half oor meeluisteren naar de gesprekken van uw collega’s en hier desgewenst op inhaken. Hierdoor wordt u de hele dag geprikkeld door nieuwe ideeën. Wilt u zich even afzonderen? Er zijn ook genoeg rustige plekken, waar u aan een eigen bureau rustig door kunt werken.

Daarnaast organiseert en faciliteert DÉ PLEK regelmatig workshops en lezingen over uiteenlopende onderwerpen. In 2015 organiseert DÉ PLEK elke vrijdagmiddag een borrel, waar u van harte welkom bent.
Faciliteiten
DÉ PLEK beschikt over alle faciliteiten die u als ondernemer nodig heeft. Zo kunt u gebruikmaken van supersnel internet en heeft u beschikking tot -niet onbelangrijk- uitstekende koffie. Er zijn afspraken gemaakt met omliggende restaurants en u kunt zelfs tegen een aantrekkelijke prijs sporten in het tegenovergelegen fitnesscentrum.
Razend snel internet
DÉ PLEK beschikt over razendsnel internet. Door onze aansluiting op het glasvezelnetwerk heeft u nooit meer last van trage up- of downloads en kunt u continue snel werken.

Horeca
Dagelijks wordt er in de co werkclub gezamenlijk een eenvoudige lunch genuttigd. Bij buurman Frame Offices kunnen onze huurders en gasten ook gebruik maken van het restaurant. Restaurants in park Cronesteijn staan graag voor u klaar.

Tuinterras
Ons tuinterras biedt uitzicht op Polderpark Cronesteijn en het Rijn-Schiekanaal. Hier kunt u werken als het lekker weer is, of juist even tot rust komen. Het tuinterras met wifi ligt aan een warme zonnige muur en onder een schaduwrijke boom. Het is vrij toegankelijk voor onze huurders.
Opslagruimte
DÉ PLEK beschikt over diverse opslagmogelijkheden. In de kelder vindt u diverse ruimtes met stellingkasten. De ruimtes zijn gemakkelijk van buitenaf toegankelijk en beschikken over een laaddeur, waardoor vrachtwagens gemakkelijk kunnen laden en lossen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
3.286 m² (in units vanaf 20 m²)
Perceel
1.951 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
26 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 600,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kanaalpark 157

Huurprijs op aanvraag