Van der Marckstraat 18 2352 RA Leiderdorp

€ 640.000 k.k.

Omschrijving

Modern en centraal gelegen solitair kantoorpand, met een totaal oppervlak van ca. 430 m². De locatie maakt deel uit van een kleinschalig kantorengebied, wat direct grenst aan het regionaal bekende bedrijventerrein “de Baanderij”. De kantoorruimte is verdeeld over drie vloeren en het gebouw beschikt over pantry, toiletgroep en ruime eigen parkeergelegenheid.

Locatie
Bedrijven- en winkelgebied ‘De Baanderij’ is uitstekend bereikbaar binnen de Randstad.
Zowel openbaar vervoer en de rijkswegen A4-A44 en N11 zijn op korte afstand aanwezig.

Oppervlak
Totaal ca. 430 m² kantoorruimte, als volgt verdeeld:

Begane grond - ca. 190 m²
1e verdieping - ca. 135 m²
2e verdieping - ca. 105 m²

Wijze van oplevering
In huidige staat, vrij van huur en gebruik.

Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Bestemming/gebruik
Bedrijventerrein (zie bijlage). Voor informatie met betrekking tot de exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Leiderdorp.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Leiderdorp
Sectie: A
Nummer: 6579 en 10162 (gedeeltelijk)

Door en voor rekening van verkoper zal er nog een kadastrale splitsing plaatsvinden.

Vraagprijs
€ 640.000,- k.k.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Naast de ruime parkeergelegenheid op eigen terrein bevinden zich in de directe omgeving van het object een ruim aantal gratis parkeerplaatsen.

Overig
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe bedrijfspanden. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Gezien de ouderdom van de opstallen is het niet uitgesloten dat er asbesthoudende stoffen/materialen in de onroerende zaak aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

Aan koper is bekend dat, gezien de ouderdom van de onroerende zaak, de kans bestaat dat een ondergrondse tank(s) aanwezig is/zijn (geweest). Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit die mogelijke aanwezigheid kan voortvloeien. Bovendien wordt iedere aansprakelijkheid van verkoper jegens koper als gevolg van de mogelijke aanwezigheid van een ondergrondse tank uitgesloten.
Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten.
Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien. Eventuele kosten van sanering dan wel aanwezigheid van vervuiling / verontreiniging zijn voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 640.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
430 m²
Perceel
430 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van der Marckstraat 18

€ 640.000 k.k.