Meer en Duin 323 2163 HE Lisse

€ 1.295 /mnd € 259.500 k.k.
Blikvanger Multifunctionele, zelfstandige luxe kantoorruimte met bedrijfsruimte!

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Moderne, representatieve en multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte van ca. 130 m² VVO met separate kantoorentree op de begane grond t.b.v. de kantoorruimte op de 1e verdieping. De ruimte is verdeeld over de begane grond (ca. 65 m² waarvan ca. 37 m² bedrijfsruimte) en 1e verdieping (ca. 65 m² kantoorruimte) alsmede 2 eigen parkeerplaatsen. Tevens is er direct voor de overheaddeur gelegenheid voor laden en lossen of extra parkeren. De ruimte wordt te huur en te koop aangeboden.

Het geheel maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw wat aan de rand van bedrijventerrein Meer en Duin ligt, waar diverse van dergelijke verzamelgebouwen zijn gesitueerd. In de directe omgeving bevindt zich diverse voorzieningen waaronder Action en We-Fit Fitness club en goede busverbindingen. Daarnaast is er een goede ontsluiting naar de N-207/N-208, A-4/A-44 en ook het centrum van Lisse/Hillegom is met de auto binnen enkele minuten bereikbaar.

Onderscheidende punten van deze bedrijfs-/kantoorruimte zijn de in het bestemmingsplan vastgelegde specifieke aanduiding als zelfstandig kantoor i.c.m. de luxe/complete kantoorinrichting op de verdieping en de daarbij behorende separate entree op de begane grond, de parkeerruimte voor 2 tot 3 auto's direct voor het pand, het energielabel A+ en de complete afwerking. Al met al een perfecte locatie om vanuit te ondernemen!

INDELING:
Bedrijfsruimte b.g.g.: entree middels overheaddeur/loopdeur, bedrijfsruimte van ca. 37 m². Deze ruimte is functioneel ingericht en voorzien van meterkast, technische ruimte met opstelling mechanische ventilatie en c.v.ketel Remeha, led-opbouwarmaturen, tegelvloer, handbediende overheaddeur en aparte archiefruimte. Vanuit de bedrijfsruimte doorloop naar de entree van het kantoorgedeelte met ontvangstruimte, trapkast en kantine v.v. luxe systeemplafond, antraciet grijze tegelvloer, ingebouwde led-spots, afgewerkte wanden, L-vormige keuken v.v. vaatwasser, koelkast en combi-magnetron, dubbele toiletgroep met 2x vrijdragend toilet, inbouwverlichting en bewegingssensor, luxe paneeldeuren.

Kantoorruimte 1e verdieping (via trap bereikbaar vanuit ontvangstruimte kantoor): open en luxe afgewerkte kantoorruimte van zo'n 65 m² met laminaatvloer, luxe systeemplafond met led-spots, klimaatsysteem/airco middels airsocks, verwarming, gestuukte wanden, utp-bekabeling en inbouwkastenwand. Goede lichttoetreding door (te openen) ramen aan beide zijden van de ruimte.

Het gehele pand is v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas, is zo'n 15 jaar geleden ingericht en afgewerkt en verkeert in een nette staat van onderhoud.

OPPERVLAKTE:
Ca. 28 m² VVO kantoorruimte begane grond;
Ca. 37 m² VVO bedrijfsruimte begane grond;
Ca. 65 m² VVO kantoorruimte 1e verdieping.
Totaal groot ca. 130 m² VVO.

VOORZIENINGEN:
Begane grond:
- 2x eigen /zelfstandige entree t.b.v. bedrijfshal b.g.g. en 1e verdieping;
- Luxe toiletgroep met 2x vrijdragend toilet en fontein; luxe deuren met paneel-indeling;
- Nette, complete L-vormige keuken met bovenkasten, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en spoelbak /kraan;
- Vloerafwerking met antraciet grijze tegels;
- Radiator in de keuken/kantine/ontvangsruimte;
- Luxe systeemplafond met led-inbouwspots;
- Meterkast en opstelling mech.ventilatie en c.v.-ketel in inbouwkast;
- Handbediende overheaddeur;
- Opbouwverlichting bedrijfsruimte;
- Alarminstallatie.

1e verdieping:
- Laminaatvloer;
- Luxe systeemplafond met led-inbouwspots en led-armaturen;
- Klimaatsysteem/airco middels airsock;
- Inbouwkastenwand;
- Verwarming middels radiatoren;
- UTP-bekabeling;
- Gestuukte wanden;
- Te openen ramen.

BOUWJAAR:
2007

PARKEREN:
Bij deze unit behoren 2 parkeerplaatsen en ruimte voor laden/lossen voor de overheaddeur of 1 extra parkeerplaats. In de directe omgeving zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Bedrijventerrein Lisse" heeft het pand de bestemming "Bedrijventerrein" met de functie-aanduiding 'bedrijven tot en met categorie 3.1' alsmede de functie-aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - kleinschalige kantoren'. Deze gronden zijn ter plaatse bestemd voor bedrijven uit ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten alsmede voor zelfstandige kantoren met een maximum van totaal 300 m² per kantoor. Verder zijn webwinkels, niet zijnde voor dagelijkse artikelen toegestaan alsmede de bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, verkeersontsluitingen e.d. Incidenteel zijn workshops en detailhandel bij productiebedrijven als ondergeschikte activiteit toegestaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Lisse.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Lisse, sectie C, nummer 4792, appartementsindexnummer A5, A54 en A80.

VRAAGPRIJS:
€ 259.500,= k.k.

HUURPRIJS:
€ 1.295,= per maand excl. BTW.

OPLEVERING:
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 5 jaar + 5 optie jaren, korte(re) termijnen zijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 259.500 kosten koper
Huurprijs
€ 1.295 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m² (in units vanaf 93 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meer en Duin 323

€ 1.295 /mnd € 259.500 k.k.