Ampsenseweg 17 7241 ND Lochem

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR | multifunctionele kantoor- en bedrijfsruimte in Lochem

Gelegen aan de rand van Landgoed Ampsen in het buitengebied van Lochem treft u "Villa Lochem". Dit gemeentelijke monument en voormalige gemeentehuis van Laren is sinds 2019 in gebruik als vergader- en kantoorlocatie met coachingruimtes, flex-werkplekken en zelfs een kookstudio. Het geheel heeft een totale gebruiksoppervlakte van ca. 425 m² gelegen op een perceel van 2.750 m². Er is nog ca. 256 m² beschikbaar voor verhuur verdeeld over verschillende ruimtes in zeer nette staat. De ruimtes zijn voorzien van een alarm, elektronische toegang middels een app, domotica, ledverlichting en eigen thermostaat.

Locatie en bereikbaarheid
Het geheel is goed te bereiken per auto gelegen aan de N346 en het station en centrum van Lochem bevinden zich op loopafstand.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

beschikbaarheid en huurprijzen (all-in per maand):
- Raadzaal ca. 50 m² - € 1.185,-
- Woonkamer ca. 37 m² - € op aanvraag
- Keuken ca. 41 m² - € op aanvraag
- Kantoorruimte begane grond voorzijde ca. 33m² - € 785,- (beschikbaar vanaf 01/01/2023)
- Coachruimte 1e verdieping ca. 13 m² - € 310,-
- Vergaderruimte 1e verdieping ca. 19 m² - € 450,-
- Multifunctionele zolderruimte ca. 46 m² € 750,-

Genoemde huurprijzen zijn all-in, exclusief btw en inclusief servicekosten.

Huurtermijn
In overleg met de opdrachtgever. Het is mogelijk om de ruimtes per dagdeel te boeken, zie hiervoor de website van Villa Lochem.

Zekerheidsstelling
Bij verhuur voor een periode van minimaal een jaar geldt een waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Lochem’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Ampsenseweg 17 Lochem” en heeft als hoofdbestemming “Gemengd” waarbij o.a. dienstverlening en kantoor toegestaan. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
088 - 220 1650

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909

Oppervlakten

Oppervlakte
425 m² (in units vanaf 13 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 2,13

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
20 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ampsenseweg 17

Huurprijs op aanvraag