Hullerpad 13 R 6741 PA Lunteren

€ 58 /m²/jaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Te huur aangeboden unieke bedrijfs- en/of kantoorruimte in bedrijfsverzamelcomplex gelegen aan het Hullerpad 13R in Lunteren. Er is een bruto vloeroppervlak van 200 m2 beschikbaar op de eerste verdieping. Er zijn 2-3 eigen parkeerplaatsen aanwezig. De ruimte kan naar eigen inzicht worden ingedeeld, afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten. Turn Key oplevering is bespreekbaar.

LIGGING
Het Hullerpad is gelegen op bedrijventerrein 'De Stroet' te Lunteren. De bereikbaarheid is uitstekend door de op steenworp afstand liggende op- en afritten van de rijksweg A-30 met aansluiting op de rijkswegen A-1 en A-12. Dit maakt de locatie zeer aantrekkelijk voor ondernemers die zowel regionaal als nationaal actief zijn. Daarnaast is het bedrijventerrein ook goed bereikbaar per openbaar vervoer.

INDELING
Het pand is toegankelijk via de entree met meterkast en trapopgang. Via de bordestrap komt u op de verdieping. Opvallend is de grote raampartij welke deels is voorzien van lamellen. Dit geeft niet alleen een moderne uitstraling aan het gebouw maar doet ook dienst als zonwering. Ook is er een raampartij geplaatst aan de achterzijde. Dit maakt de ruimte tot een prettige werkruimte met veel lichtinval.

ALGEMEEN
Het pand is van hoogwaardige materialen gebouwd en heeft een zeer representatieve uitstraling. De unit is te gebruiken als kantoor, showroom, opslagruimte of een combinatie hiervan. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming. In overleg is het mogelijk reclame uitingen te plaatsen op de voorgevel, alsmede op de entreedeur en de parkeerplaats. Turn Key oplevering is bespreekbaar. Dit geeft u de kans om de ruimte een moderne uitstraling te geven passend bij uw onderneming.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 58,- excl. btw per m2 per jaar.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
De betaling van de huurtermijnen is per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSTELLING
Een zekerheidstelling wordt verlangd in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

AANVAARDING
Per direct.

Voor een goede indruk maken wij graag een afspraak ter bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 58 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 26.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Perceel
236 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, betonvloer en krachtstroom

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hullerpad 13 R

€ 58 /m²/jaar