Rondven 24 6026 PX Maarheeze

€ 80 /m²/jaar

Omschrijving

Zelfstandige kantoorunit beschikbaar aan de Rondven 24 in Maarheeze. De beschikbare kantoorunit is verdeeld over twee verdiepingen maakt onderdeel uit van een groter verzamelgebouw. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrages

Begane grond: circa. 120 m2 BVO

1e verdieping : circa. 85 m2 BVO

Deelverhuur

De mogelijkheid is aanwezig om enkel de begane grond te huren. Het huren van enkel de bovenverdieping is niet mogelijk. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van deelverhuur kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimtes ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rondven 24 in Maarheeze aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Aan de voorzijde van het pand zijn 4 parkeerplaatsen aanwezig voor deze kantoorunit. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen en via de Rijksweg A2 (Eindhoven – Weert) bevindt u zich binnen 15 min op de ring van Eindhoven wat een directe verbinding heeft met de A67, A50 en de A270. Maar ook met het openbaar vervoer is het pand uitstekend bereikbaar. Het treinstation Maarheeze ligt op circa. 800 meter afstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn enkel kantoorfuncties toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Dauerluftung
• Garderobe
• Inbouwverlichting
• Internet- en telefonieaansluiting
• Kamerindeling
• Kunststofkozijnen met dubbele beglazing en te openen ramen
• Mechanische ventilatie
• Pantry
• Serverruimte
• Stucwerkwanden
• Systeemplafond
• Toiletruimte
• Vloerbedekking
• Wandradiatoren (deels)
• Rolluiken
• Glasvezel aanwezig
• Elektrische zonwering op de verdieping
• Airconditioning
• Vloerverwarming
• Rolluiken

Huurcondities

Huurprijs: € 80,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rondven 24 in Maarheeze aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m² (in units vanaf 120 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,91

Omgeving

Industrieterrein Den Engelsman Rondven, Maarheeze

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rondven 24

€ 80 /m²/jaar