Meerssenerweg 166 A-B 6222 AK Maastricht

€ 175 /m²/jaar

Omschrijving

Te huur : totaal ca. 1.066 m² VVO kantoorruimte, gesplitst in ca. 588 m² VVO kantoorruimte en ca. 478 m² in koetshuis alsmede ca. 35 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Adres : Meerssenerweg 166A-166B, 6222 AK Maastricht.

Kadastrale gegevens : Gemeente Maastricht, sectie G, nummer 3907, groot 3.105 m²; het object is aangewezen als Rijksmonument (Monumentenwet 1988).

Algemeen : Aan de Meerssenerweg 166A-166B is een uniek monumentaal kantoorobject “Villa Beusdal” gelegen met een oppervlakte van totaal circa 1.066 m² VVO, gesplitst in circa 588 m² VVO in de kantoorvilla en circa 478 m² VVO in het koetshuis alsmede bijbehorende circa 35 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Het object is geschikt voor zowel single-tenant als voor multi-tenant gebruik.

Het uitermate representatieve object, oorspronkelijk gebouwd rond 1900 in een "eclectische’ stijl", is in 1994 respectievelijk 2005 geheel gerenoveerd en volledig ingericht c.q. compleet geoutilleerd ten behoeve van kantoordoeleinden volgens het “Veldhoen Concept”. Zowel villa als koetshuis zijn voorzien van een unieke en functionele combinatie van stilte-werkplekken en groeps-werkruimtes. (Zie verder ook : Het object is gelegen op een prominente zicht- en hoeklocatie aan de verkeers-intensieve Meerssenerweg aan de oostzijde van Maastricht.

Bereikbaarheid : Op korte loopafstand bevinden zich het NS-treinstation Maastricht-Noord en meerdere bushaltes. Daarnaast is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend. Via de diverse uitvalswegen zijn de snelwegen A2 (Eindhoven-Luik) en A79 richting Heerlen/Aken binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling : Beide objecten zijn ingedeeld met diverse type kantoorruimtes en werkplekken, vergaderruimtes, verblijfsruimtes, professionele keuken, koffiebar, verkeersruimtes, toiletgroepen en facilitaire ruimtes. (zie verder indelingstekeningen met metrages in brochure).

Voorzieningen : Gebruikelijke nutsvoorzieningen, gasgestookte centrale verwarming, koeling c.q. airconditioning, verlichtingsinstallatie met armaturen, inbraakbeveiliging, sanitair, keuken- en pantryinrichting en terreinvoorzieningen.

Bestemming : Conform de vigerende bestemming ter plaatse is de locatie aangewezen voor ‘maatschappelijke voorzieningen’, een en ander ten behoeve van o.a. het uitoefenen van activiteiten gericht op sociale, maatschappelijke, educatieve en
openbare dienstverlening, waaronder tevens gezondheidszorg en onderwijs.

Huurprijs :
- kantoorruimte : € 175,00 / m² / jaar exclusief BTW. Deze huurprijs is inclusief de complete aanwezige inrichting, meubilair, inventaris en voorzieningen.
- parkeerplaatsen : € 675,00 / parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

BTW : Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet  aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling : Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexering : De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst : De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding : In overleg en op korte termijn mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
1.066 m² (in units vanaf 478 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meerssenerweg 166 A-B

€ 175 /m²/jaar