Geusseltweg 45 . 6225 XS Maastricht

€ 115 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
Het Geusselt Businesspark is de benaming voor het kantorencomplex dat op steenworp afstand gelegen is van de A2. Op het complex bevinden zich het Golden Tulip Apple Park Hotel, Het Ondernemingshuis en in het bijzonder voetbalstadion de Geusselt. Het stadion de Geusselt bestaat uit 15.373 m2 V.V.O. markante kantoorruimte die verdeeld zijn over Porta Mosae Westpark, Porta Mosae Noordpark, Stadioncenter, Coubertincenter, Marathoncenter, Olympiacenter en het Bedrijvencentrum. Het kantoorgebouw Porta Mosae grenst aan de tribunes en op de hoeken van het voetbalstadion. Hierdoor beschikken sommige kantoorruimte over een uniek uitzicht op het voetbalveld van MVV.

Locatie
Het Bussinespark is omgeven door groen en prominent gelegen in het Geusseltpark ten noorden van Maastricht. Het park is direct grenzend aan en zichtbaar vanaf de A2. In het Businesspark de Geusselt zijn onder andere gevestigd DHL Financial Services Europe, H&M, CSU, MVGM, Golden Tulip Apple Park Hotel, de voetbalclub MVV en diverse andere gerenommeerde bedrijven.
Verder is het park omringt door diverse faciliteiten als het Geusseltbad, de nieuwe sporthal de Geusselt en de United World College Maastricht.

Vloeroppervlakte
De kantoorruimtes bestaan in totaal uit 11.040 m² welke verdeeld zijn over drie verdiepingen. Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 3.516 m² Verhuurbaar Vloer Oppervlakte (V.V.O.)

Beschikbaar voor verhuur:

Noordpark:
Eerste verdieping 891 m2
Tweede verdieping 501 m2

Westpark:
Tweede verdieping 222 m2 in units vanaf 14m2
Derde verdieping 605 m2

Stadioncenter:
Tweede verdieping 367 m2
Derde verdieping 386 m2

Marathoncenter:
Derde verdieping 265 m2

Olympiacenter:
Derde verdieping 279 m2

Indeling:
Het object is als volgt ingedeeld: De kantoorruimten aan de Geusseltweg bestaan uit de 'units' Portae Mosae Westpark, Porta Mosae Stadioncenter, Porta Mosae Coubertincenter en het Marathoncenter. Elk van deze units beschikt over een eigen toegang, trappenhuis en liftinstallatie. De begane grond t.p.v. Noordpark is plaatselijk bekend als de locatie van het Kegelhome waarbij er aan de voorzijde gratis geparkeerd kan worden. Op verdiepingsniveau zijn representatieve kantoorruimte gesitueerd waarvan enkele uitzicht hebben op het Geusseltbad en het groene Geusseltpark. Andere kantoorruimten beschikken over een uniek uitzicht op het voetbalveld en het stadion van MVV Maastricht.

Bestemming
Sport – stadion, waarbinnen het gebruik van ruimtes als kleedruimtes, trainingsfaciliteiten, opslagruimtes en kantoorruimtes zijn toegestaan. Eveneens zijn uitsluitend tot de daartoe aangewezen aanduidingen horeca in de categorieën 2 en 3 en onderwijs toegestaan.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
€ 115,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot van € 32,50 per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Energielabel: Energielabel A

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 33 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
3.516 m² (in units vanaf 265 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 1,05

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.