Stadionplein 10 . 6225 XW Maastricht

€ 95 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
Het Geusselt Businesspark is de benaming voor het kantorencomplex dat op steenworp afstand gelegen is van de A2. Op het complex bevindt zich het Golden Tulip Apple Park Hotel, Het Ondernemingshuis en in het bijzonder voetbalstadion de Geusselt.

Het stadion de Geusselt bestaat uit 15.373 m2 V.V.O. markante kantoorruimte die verdeeld zijn over Portae Mosae Westpark, Portae Mosae Noordpark, Stadioncenter, Coubertincenter, Marathoncenter, Olympiacenter en het Bedrijvencentrum. Het Bedrijvencentrum Geusselt is in 1998 gerealiseerd aan de voorzijde van het MVV Stadion. Deze 'unit' vormt na voltooiing van de A2 tunnel het aangezicht van Stadion de Geusselt. In het gebouw zijn onder andere het Projectbureau A2, Avenue A2 en het CBR gevestigd.

Locatie
Het Bussinespark is omgeven door groen en prominent gelegen in het Geusseltpark ten noorden van Maastricht. Het park is direct grenzend aan en zichtbaar vanaf de A2. In het Businesspark de Geusselt zijn onder andere gevestigd DHL Financial Services Europe, H&M, CSU, MVGM, Golden Tulip Apple Park Hotel, de voetbalclub MVV en diverse andere gerenommeerde bedrijven. Verder is het park omringt door diverse faciliteiten als het Geusseltbad, de nieuwe sporthal de Geusselt en de United World College Maastricht.

Vloeroppervlakte
Het Bedrijvencentrum bestaat in totaal uit 3.860 m² welke over drie verdiepingen verdeeld zijn.
Voor verhuur is beschikbaar (Verhuurbaar Vloer Oppervlakte (V.V.O.)
o 2e verdieping: 1.100 m²
o 3e verdieping: 868 m²
Deze verdiepingen zijn afzonderlijk van elkaar beschikbaar.

Indeling
Het object is als volgt ingedeeld:
Op de begane grond is Basic Fit gehuisvest. Middels het trappen- en of lifthuis zijn de verdiepingen goed bereikbaar. Het betreft hier zeer representatieve kantooorruimtes met veel daglichttoetreding en uitzicht op het Stadionplein. Als surplus kan er eveneens op loopafstand gratis geparkeerd worden.

Bestemming
Sport – stadion, waarbinnen het gebruik van ruimtes als kleedruimtes, trainingsfaciliteiten, opslagruimtes en kantoorruimtes zijn toegestaan. Eveneens zijn uitsluitend tot de daartoe aangewezen aanduidingen horeca in de categorieën 2 en 3 en onderwijs toegestaan. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.
.
Huurprijs
€ 95,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot van € 37,50 per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Energielabel
Energielabel A

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Vanaf 1 januari 2016 heeft het CBS het basisjaar voor de CPI verlegd naar 2015 = 100.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 37 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
1.968 m² (in units vanaf 868 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 1,03

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.