Burgemeester Sloblaan 34 a 4231 AC Meerkerk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR – Op centrale locatie op de rand van het bedrijventerrein dicht bij de entree vanuit het dorp bieden wij een viertal kantoorruimten aan op de eerste verdieping. De kantoorruimten zijn bereikbaar via een ruim trappenhuis direct bij de entree. De kantoorruimten zijn gesitueerd langs een atrium wat zorgt voor een ruimtelijk geheel, centraal in het gebouw zijn gezamenlijke voorzieningen zoals een pantry en toiletten. Daarnaast beschikken een deel van de kantoren ook over eigen voorzieningen.

Locatie:
De kantoorruimte is gesitueerd langs de doorgaande weg welke overgaat in de Energieweg. Het gebouw is centraal gesitueerd op korte afstand van zowel het bedrijventerrein als de dorpskern.

Bereikbaarheid:
Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15.

Kadastraal:
Gemeente: Meerkerk
Sectie: F
Nummer: 1204 (gedeeltelijk)

Afmetingen:
Burgemeester Sloblaan 34B 55 m2 (42 m2 + 13 m3)
Burgemeester Sloblaan 34E 112 m2 (voorzien van eigen
voorzieningen en aparte ruimten)
Burgemeester Sloblaan 34G 33 m2
Burgemeester Sloblaan 34H 44 m2

Indeling:

Algemeen:
Entree op de begane grond met een trappenhuis naar de eerste verdieping, ruime gang langs atrium met pantry en toiletten. Op de gang sluiten de verschillende kantoorruimten aan.

Burgemeester Sloblaan 34B
Ruime kantoorkamer met ramen op het oosten en een mooie ruime oppervlakte van circa 42 m2. Rechts naast de kantoorruimte bevindt zich nog een ruimte van circa 13 m2 welke gebruikt kan worden als spreekkamer of extra kamer.
Burgemeester Sloblaan 34E
Dit betreft een zeer ruime kantooreenheid welke volledig zelfstandig gebruikt kan worden. De kantoorruimte zelf beschikt over veel daglicht d.m.v. veel ramen van grond tot plafond. De ruimte beschikt over een eigen toilet, tweetal aparte ruimten voorzien van wateraansluitingen en afvoeren. De totale oppervlakte bedraagt circa 112 m2.

Burgemeester Sloblaan 34G
Ruime kantoorkamer direct aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de Burgemeester Sloblaan. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 44 m2.

Burgemeester Sloblaan 34H
Dit betreft een ruimte gesitueerd aan het einde van de gang en betreft een rechthoekige kamer met daglichtinval middels hogere ramen.

Bouwaard:
De kantoren zijn gesitueerd in een bedrijfsverzamelgebouw welke op de begane grond wordt gebruikt als showroom door caravancentrum Meerkerk. Het pand is gebouwd in 1990 en is opgetrokken middels een staalconstructie. De vloeren betreffen betonvloeren. De daken zijn uitgevoerd als plat dak, bestaande uit stalen dakbeplating, afgewerkt met bitumen dakbedekking, voorzien van lichtkoepels. De gevels bestaan uit metselwerk en gevelbeplating.

Nutsvoorzieningen:
- Gas-, elektra, watervoorzieningen
- Rioolaansluiting

Veiligheidsvoorzieningen
- Rookmelders
- Brandblusmiddelen

Toegang
- Hoofdentree
- Afsluitbare deuren naar kantoorruimten

Klimaat:
- Te openen ramen
- CV-ketel met radiatoren
- Airconditioning in sommige ruimten

Verlichting:
- Inbouwarmaturen
- TL-armaturen
- Wandopbouwverlichting

Wand-, vloer-, en plafondafwerking:
- Vloerbedekking
- Wandafwerking met behang en stucwerk
- Tegelwerk bij sanitair
- Systeemplafonds
*in sommige ruimten kan de afwerking afwijken

Sanitaire-, en pantryvoorzieningen
- Toiletten
- Pantry

Terrein:
- Verhard met betonklinkers
- Parkeerplaatsen voor de deur

Parkeren:
Aan de voorzijde van het object bevindt zich voldoende parkeergelegenheid. Bij elke kantoorruimte behoren 2 parkeerplaatsen.

Bestemming:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Vijfheerenlanden geregeld te worden.

Aanvaarding:
Per direct.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of borgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting en eventuele voorschotten nutsvoorzieningen.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, verhuurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurprijs te mogen belasten met omzetbelasting. Er wordt van uit gegaan dat kan worden geopteerd voor een met BTW belaste huur en het door huurder gehuurde kantoor wordt gebruikt voor meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties. In verband hiermee zal jaarlijks van huurder een verklaring worden gevraagd. Indien huurder niet aan het criterium voldoen “meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties verricht’ voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuurd niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het
maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2000=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Courtage:
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting
een transactie tot stand komen, bent U als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verhuurder treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Werkendam:

Hofstede Bedrijfshuisvesting B.V.
Hoogstraat 24
4251 CL Werkendam
Telefoon: 085-0495155
E-mail:
Internet:

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Hofstede® Bedrijfshuisvesting echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomsten aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
244 m² (in units vanaf 33 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester Sloblaan 34 a

Huurprijs op aanvraag