Lange Noordstraat 46 4331 CE Middelburg

€ 355.000 k.k.

Omschrijving

Interessant object, bestaande uit een zelfstandige kantoorruimte op de begane grond en een bovenwoning in het centrum van Middelburg. De bovenwoning is momenteel verhuurd aan 4 huurders die ieder een eigen kamer huren en gebruik maken van de gezamenlijke voorzieningen. De huurovereenkomst van de zelfstandige kantoorruimte op de begane grond zal op 1 maart 2021 aflopen.

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het monumentale stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het pand is gelegen aan het begin van de Lange Noordstraat welke uitmond op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg, dus u komt sowieso op een toplocatie terecht. Aan de Lange Noordstraat zijn onder andere Onassis, Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken, The Tosti Club en internetbureau Elloro gevestigd.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 63 m2 BVO

1e verdieping: circa. 55 m2 BVO

2e verdieping: circa. 41 m2 BVO

Indeling

De kantoorruimte op de begane grond is te bereiken via de gezamenlijke hal en bestaat uit een grote open ruimte met pantry, twee opbergkasten en een toiletruimte met fontein.

De bovenwoning is eveneens te bereiken middels de gezamenlijke hal en bestaat op de eerste verdieping twee slaapkamers, een keuken, badkamer en apart toilet. De tweede verdieping bestaat uit twee slaapkamers en een zolderruimte welke als berging gebruikt kan worden.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het object een Gemengd – 2 bestemming waardoor onder andere kantoorruimte, detailhandelsbedrijven, maatschappelijke voorzieningen en enkele bedrijven met een publieksfunctie zijn toegestaan. Voor de kamerverhuur van de bovenwoning zijn alle benodigde vergunningen aanwezig.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopcondities

Vraagprijs: € 355.000,- k.k

Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Lange Noordstraat 46 in Middelburg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 355.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
159 m² (in units vanaf 63 m²)
Perceel
76 m² (in units vanaf 63 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Huurders
4 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Noordstraat 46

€ 355.000 k.k.