Heerlijkheidsweg 13 4332 SN Middelburg

€ 27.000 /jr

Omschrijving

Zeer representatieve kantoorruimte, gelegen op de 2e etage van een modern kantoorpand, voorzien van de modernste voorzieningen en klaar voor de toekomst op het gebied van energie en duurzaamheid.
De locatie is ook een perfecte zichtlocatie, direct naast de N57, de belangrijkste doorgaande route door Midden Zeeland naar alle dorpen aan de kust, maar ook de binnenstad ligt op slechts een steenworp afstand (snel en goed bereikbaar zinder stoplichten en/of bruggen).
Deze nieuwe kantoorlocatie in Middelburg biedt u dus een uitgelezen mogelijkheid om u als bedrijf te etaleren op deze zichtlocatie, maar is daarnaast ook erg praktisch vanwege de zeer goede bereikbaarheid.

We verhuren ca. 175 m², verdeeld over een grote kantoorruimte , een grote zeer inspirerende spreekkamer/directiekamer, kantine en ene gescheiden heren- en damestoiletgroep.
Eventueel behoort het tot de mogelijkheden om op de begane grond in de entreehal een desk te plaatsen of een andere vorm van ontvangst. De grote kantoorruimte heeft een zeer groot raam, als een soort etalageraam, waarvandaan een prachtig uitzicht is over het gebied. Verspringende ramen er om heen zorgen voor een speelse indruk. De wanden zijn geheel in wit. De systeemplafonds zijn voorzien van Led-verlichting en een gebalanceerd ventilatiesysteem. De verwarming geschiedt middels vloerverwarming.

Het gebouw is zoals gezegd zeer duurzaam en van zeer hoge energiebesparende kwaliteit met een A+++ waarde volgens het systeem van passiefbouw.
Zo zijn er onder meer wanden met een Rc-waarde van ca. 10, een dak met een Rc-waarde van 8, een vloer met een Rc-waarde van 6,5 en triple glas met hoogwaardige draaiende delen. Het pand heeft PV-panelen om een zeer lage energierekening te hebben (energieneutraal)
Naast al deze hoogwaardige voorzieningen zijn er nog meer extra's zoals vloerbedekking over de gehele verdieping, zonwering alarminstallatie en een eigen sleutelplan.

Kortom: Dit is een zeer goed op de toekomst voorbereid gebouw. Een uitgelezen kans voor u.

Het papierwerk:
Gebruik:
Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden als kantoor en, dienstverlening kantoor.
In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd. Verhuurder zal daarbij altijd een beslissende stem hebben in de keuze van de huurder.

Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing.

Energiekosten:
Energiekosten zullen middels een bijdrage bij huurder in rekening worden gebracht.

Huurcontract:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huuringangsdatum:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Duur contract:
5 jaar.

Verlenging:
Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.

Beëindiging:
Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsbetaling:
De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs en de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per maand voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW. Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder. Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.

Zekerheidstelling:
Door huurder dient een bankgarantie te worden verstrekt ter grootte van een kwartaalverplichting, dat wil zeggen huur inclusief servicekosten, promotiekosten en BTW als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen. In plaats van een bankgarantie kan ook een waarborg-som worden gestort bij verhuurder.

Wij komen ook graag in contact met de relatiemanager van de bank van huurder of diens accountant als we een stukje onderbouwing willen om de kwaliteit van huurder te toetsen.

Deze aanbieding geschiedt sans prejudice. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend en voor eventuele onjuistheden zijn zowel verhuurder als wij, als makelaar niet aansprakelijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 27.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heerlijkheidsweg 13

€ 27.000 /jr