Voorstraat 34 3241 EG Middelharnis

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Welkom in dit charmante en monumentale Rijksmonument aan de Voorstraat, een uniek renovatieproject met gemengde bestemming! Het pand wacht op een nieuwe eigenaar om zijn oude glorie te herstellen. Met zijn karakteristieke architectuur biedt dit pand eindeloze mogelijkheden voor wonen, werken of een combinatie van beide. Een tijdloze investering in geschiedenis en toekomst...

Het pand wordt u middels verkoop bij inschrijving aangeboden. 
U heeft hierbij de gelegenheid om vrijblijvend op afspraak te bezichtigen.
Inschrijving is mogelijk t/m 8 december 2023 om 17.00 uur.
De gunning wordt voorbehouden t/m 15 december 2023.

Het pand is gelegen op een perceel van 210 m2 eigen grond met een besloten tuin op het Oosten en eigen achterom. Winkelcentrum D'n Diek en de haven met horecavoorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. 

Op het perceel rust een gemengde bestemming, waarbij er naast het gebruik als woonhuis ook mogelijkheden zijn voor het realiseren van een atelier en galerie, bedrijfsactiviteiten in milieucategorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, dienstverlening, kantoor, maatschappelijke voorziening, sportvoorziening en productiegeboden detailhandel. 

INDELING:

BEGANE GROND
Geheel in stijl betreedt u de entreehal met marmeren tegelvloer, meterkast en mooi authentieke deuren.
De imposante trapopgang biedt hierbij toegang tot de verdieping. De toiletruimte bevindt zich naast de trap en is ingericht met een toilet, urinoir en wastafel. 

Ontdek de mogelijkheden voor de riante (kantoor)ruimte op de begane grond. Het karakter wordt benadrukt door het authentieke balkenplafond en een sfeervolle schouw met houthaard aan voorzijde en eveneens aan de achterzijde.

Een eenvoudige keukenopstelling is hierbij klaar om getransformeerd te worden. De grote ramen zorgen hierbij voor veel daglicht en uitzicht op de besloten achtertuin. 

De bijkeuken is een praktische toevoeging met directe toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot 3 ruime kamers en twee badkamers.

2e VERDIEPING
De zolderverdieping met overloop en 4e kamer aan de voorzijde is via een vaste trapopgang bereikbaar.
Creëer uw eigen droomruimte op deze etage. Of het nu gaat om slaapkamers, een stijlvol thuiskantoor of een creatieve studio, de mogelijkheden zijn aanwezig. Laat uw verbeelding de vrije loop op deze royaal bemeten zolder.

ALGEMEEN:
- RIjksmonument met gemengde bestemming
- Gelegen binnen het bestemmingsplan beschermd dorpsgezicht
- Gelegen op 210 m2 eigen grond in één van de mooiste straten van Middelharnis
- Voorzien van berging en tuin met eigen achterom
- Voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers
- Verwarming en warmwatervoorziening middels CV-ketel (Radson 1989)                                                            
- Op circa 30-45 autominuten van de Randstad, Brabant en Zeeland
- Projectnotaris: Benschop & Figee Netwerk Notarissen Middelharnis
- Geen energielabel aanwezig i.v.m. monument
- Oplevering: in overleg.

OVERIGE BEPALINGEN VAN TOEPASSING:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper verklaart ermee bekend te zijn dat indien het verkochte (en de bijgebouwen) meer dan 100 jaar oud zijn, de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water, gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopakte) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.

Koper is bij deze geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.
In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen.

Gezien het bouwjaar van de onroerende zaak is het mogelijk dat er in het verleden in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen zijn verwerkt. Vroeger was asbest een gebruikelijke toeslagmateriaal. Indien asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn dient de koper in geval van verwijdering hiervan die maatregelen en voorzieningen te treffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart de verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbesthoudende materialen in en/of de verwijdering van asbest en/of asbesthoudende materialen uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1866

Oppervlakten

Oppervlakte
216 m²
Perceel
210 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voorstraat 34

Verkoop bij inschrijving