Industrieweg 10 1775 PV Middenmeer

€ 675 /mnd

Omschrijving

Bent u op zoek naar een schitterend vernieuwde kantoor-/praktijk-/werkruimte in Middenmeer om te huren of te kopen? Dan kunt u terecht bij deze twee representatieve kantoor-/praktijk-/werkruimtes van 68 en 80 m², elk met een prachtige uitstraling van buiten met zwart geglazuurde dakpannen en LED verlichting in een zeer rustgevende omgeving. Er is voor het pand een buitenzit gecreëerd. U kunt alles meteen installeren, want de ruimtes zijn helemaal nieuw ingericht, voorzien van kabelgoten voor elektra, plafonds met LED-verlichting en een nieuw klimaatbeheersysteem ( verwarmd en gekoeld door middel van energiezuinige apparatuur). Aansluitend aan beide ruimtes een nette keuken met o.a. koelkast en vaatwasser. Strakke toiletruimtes met vrijhangend closet en urinoir. Aansluitingen aanwezig zoals water, elektra, telefoonlijnen voor o.a. internet (mogelijk komt over enkele jaren een glasvezelaansluiting). Het pand is gelegen op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. Eventueel kunt u een aangrenzende bedrijfsunit van ongeveer 55 m² erbij huren, nummer 10e (lege unit met autodeur) te huur voor € 350,-- per maand excl. btw. De unit is eventueel ook te koop voor € 50.000,- k.k. excl. btw.

PRIJS
VRAAGPRIJS bij koop € 219.500,- k.k. excl. BTW voor beide kantoorruimtes samen.
HUURPRIJS € 675,-- excl. BTW, per maand per kantoorruimte. Beide kantoren voor € 1.350,- per maand excl. BTW.

Indexering huurprijs:Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI-Werknemers Laag (1995=100), zoals gepubliceerd door het CBS
Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met de btw.
Huurprijsbetaling: Per maand vooruit te betalen
Huurovereenkomst: Standaard ROZ-model
Opzegtermijn: Tegen het einde van de huurperiode van drie jaar met inachtneming van een termijn van tenminste 6 maanden.
Huur termijn: Huurperiode van drie jaar.
BTW: Partijen komen overeen dat verhuurder aan huurder wel omzetbelasting over de huurprijs in rekening brengt. Huurder verklaart dat de in het gehuurde tenminste voor 90% BTW belaste prestaties zullen worden verricht.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is: bedrijventerrein. De grond is bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2. De bedrijfsbestemming kan worden opgerekt naar dienstverlening en kantoren (d.m.v. een ontheffing via de gemeente).

OPPERVLAKTE
De kantoren hebben een oppervlakte van 68 m² (beneden) en 80 m² (boven).

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWAARD en ISOLATIE
Het kantoor is traditionele gebouwd met stenen spouwmuren, houten vloeren,hardhouten kozijnen, spouwmuren, schuin dak met nieuwe geglazuurde dakpannen gedekt. Opnieuw gevoegde en gereinigde gevels. Zinken dakgoten en regenpijpen gemonteerd. Isolatie: dakisolatie, dubbelglas geheel.

INSTALLATIES
Meterkast met 230 volt groepen, telefoon, water, elektrische boiler in de keuken, klimaatbeheersysteem ( verwarmd en gekoeld door middel van energiezuinige apparatuur). Ventilatie systeem met warmte terug win unit.

INDELING
Kantoor 1, begane grond:
Zijentree met hal, schoonloopmat, meterkast en stucwerkwand. Kantoor met laminaat, stucwerkwanden, kabelgoten, unit voor warme- en koudelucht en grote raampartijen deels met draai-kiep ramen.
Open keuken met plavuizen vloer, toilet (halfbetegelde toilet met urinoir, fontein en aparte vrijhangend closet), recht keukenblok met koelkast met vriesvak, vaatwasser en enkele spoelbak. Trap naar 1e etage met overloop met WTW unit.

Kantoor 2, eerste etage:
Zijentree met hal, schoonloopmat, meterkast en stucwerk wanden. Keuken met plavuizen vloer. recht keukenblok met koelkast met vriesvak, vaatwasser en enkele spoelbak. Toilet onder de trap: halfbetegelde toilet met urinoir, fontein en aparte vrijhangend closet.
Trap naar 1e etage met overloop met tapijttegels, stukwerk wanden en vaste kast met mechanische ventilatieunit WTW. Kantoor met tapijttegels, stucwerk wanden, kabelgoten, unit voor warme- en koudelucht en grote raampartijen deels met draai-kiep ramen.

BIJZONDERHEDEN
Mooie locatie op industrieterrein. Voor dienstverleners en industriële bedrijven een uitgelezen plek om uw bedrijf/kantoor te vestigen.

Bij verkoop van het gehele kantoorpand is inbegrepen:
- De ondergrond van de kantoren (ca. 110 m²)
- De ondergrond van het voorgelegen terras (ca. 50 m²)
- De strook grond aan de linker zijde van het kantoorpand en achter de bedrijfsunits 10A tot en met 10F (ca. 200 m²)

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 675 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m² (in units vanaf 68 m²)
Perceel
703 m² (in units vanaf 68 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 10

€ 675 /mnd