Zwartendijk 25 A 2681 LN Monster

€ 1.075 /mnd

Omschrijving

Zeer representatieve kantoorruimte gelegen in het markante pand van Wubben Bauer aan de Zwartendijk 25a te Monster. In dit markante pand is nog 100m2 eigen kantoorruimte, inclusief aparte spreekkamer en 4 vaste parkeerplaatsen beschikbaar. De sfeervolle entree, hal en moderne pantry en sanitaire groep worden gedeeld met Wubben Bauer.

Locatie/ bereikbaarheid
Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg tussen Naaldwijk en Monster. Alle Westlandse kernen en de rand van Den Haag zijn binnen 10 autominuten bereikbaar.

Parkeren
Er bevinden zich 4 vaste parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
Kantoor: € 1.075,- exclusief btw per maand
4 parkeerplaatsen: € 100,-- exclusief btw per maand

Servicekosten
€ 250,-- excl. btw per maand.
Hieronder vallen gebruik gas, water en elektra, schoonmaak algemene ruimtes zoals toilet, keuken en entree alsmede gebruik van alarm. Hierbij buiten valt internet.

Huurperiode
De huurperiode wordt met kandidaat-huurder in overleg bepaald.

Aanvaardingsdatum
De kantoorruimte is per direct beschikbaar. Een latere aanvaarding is bespreekbaar.

Huurbetaling
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de btw dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

BTW
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van maandprijsindex volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde btw.

Voorbehoud
- positief krediet informatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.075 per maand
Servicekosten
€ 250 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Perceel
1.440 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

NVM makelaar

Rijnpoort Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0174-294652

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zwartendijk 25 A

€ 1.075 /mnd