Steeg 25 6086 EJ Neer

€ 750 /mnd

Omschrijving

Via een gezamenlijke entree heeft u toegang tot de hal op de begane grond. Vanuit de hal zijn alle kantoorruimtes goed te bereiken. De ruimtes zijn onderverdeeld in 4 losse kantoren van verschillende grootte. Door de vele ramen hebben de kantoorruimtes erg veel lichtinval.

Kantoorruimte 1 (ongeveer 40m2) deze kantoorruimte staat in open verbinding (deze is afsluitbaar) met de centrale hal. De ruimte is voorzien van een fraaie vloerbedekking en systeemplafond.

Kantoorruimte 2 (ongeveer 14m2) ligt aan de rechter voorzijde van het gebouw en ideaal te gebruiken als spreekkamer/kantoor. Ook deze ruimte is voorzien van een fraaie vloerbedekking en systeemplafond.

Kantoorruimte 3 (ongeveer 32m2) staat in open verbinding met kantoorruimte 1 en is voorzien van een spreekkamer. Door de ramen heeft u een prettig contact met buiten c/q binnenplaats.

Achteringang/Kitchenette:
Via de (afsluitbare) parkeerplaats komt u/uw personeel in de kitchenette. De kitchenette is functioneel ingedeeld. Ook is hier de dames- en herentoilet en de technische ruimte.

LOCATIE
Het pand ligt nabij de dorpskern van Neer. Neer heeft een lokaal verzorgend karakter en heeft detailhandelsvoorzieningen in de primaire sector. Het pand is een voormalig bankgebouw dat een aantal jaren geleden is getransformeerd tot een kleinschalig kantoorverzamelgebouw met onder andere een apotheek, adviesbureau en administratiekantoor en een bijkantoor van de Rabobank. Het geldpunt van de Rabobank zal in de toekomst in het pand gehandhaafd blijven.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is goed. Het pand is gelegen aan een uitvalsweg van de Napoleonsweg N273 met goede verbindingen richting Roermond, Weert en Venlo. Er bevindt zich een busstation op loopafstand.

BESTEMMING
De bestemming van het pand is kantoordoeleinden. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.

PARKEREN
Parkeren voor klanten is mogelijk op openbaar terrein. Aan de voorzijde zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook is parkeren op eigen terrein mogelijk door een afsluitbare poort.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750 per maand
Servicekosten
€ 275 per maand
Aangeboden sinds
12 november 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-3-2021
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
105 m²
Perceel
1.145 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steeg 25

€ 750 /mnd