van Heeckerenstraat 12 9163 GZ Nes (Gem. Ameland)

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op 11 november 2021, bij inzet en afslag vanaf 11:30 uur, via de website van BVA Auctions.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op woensdag 3 november tussen 11:00 en 13:00 uur. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak met BVA Real Estate via +31 (0) 33 - 2022905 of per e-mail.

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 10 november 2021 mogelijk via het biedformulier op de website van BVA Auctions.

Veilende notaris:
VDB Notarissen BV
Dit dossier is in behandeling bij mevrouw mr. S. van Baalen.

Omschrijving registergoed:
Voormalig bankgebouw gelegen in de voormalige hoofdplaats Nes van het Waddeneiland Ameland, gemeente Friesland. Het kantoorgebouw is verdeeld over een kelder, de begane grond en een tweetal verdiepingen. De totale oppervlakte van het gebouw is ca. 346 m² VVO / 477 m² BVO.

Indeling:
Kelder: bestaande uit opslagruimte van ca. 22 m² VVO.
Begane grond: entree, royale bankhal, trappenhuis, waarderuimte, kluisruimte en tweetal spreekkamers met een totale oppervlakte van ca. 138 m² VVO.
Eerste verdieping: bestaande uit een tweetal royale spreekkamers en drietal kleinere spreekkamers, 2 toiletgroepen, voorruimte, pantry en trappenhuis. Tezamen groot ca. 124 m² VVO.
Tweede verdieping: in gebruik als zolder als zijnde bergingsruimte in totaal groot ca. 61 m² VVO.

Het object wordt ‘as is’ en vrij van huur en gebruik conform veilingvoorwaarden opgeleverd.

Geldautomaten:
De aanwezige geldautomaten en geldstortautomaten zullen na de veiling maar voor de levering verwijderd worden.

Bestemmingsplan:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Nes (vastgesteld 24 november 2014) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Dienstverlening en de Dubbelstemming: Waarde – Archeologie en Waarde – Beschermd dorpsgezicht.

Locatie:
Nes is een dorp op Ameland in de Nederlandse provincie Friesland en telt ongeveer 1.230 inwoners. Tegenwoordig is het gemeentehuis in het dorp Ballum gelegen. In Nes bevindt zich de veerboot naar Holwerd.

Voor alle aanwezige bijlages, verwijzen wij u naar de dataroom op de website van BVA Auctions.

Disclaimer
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘adviseurs’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Van Heeckerenstraat 12 te Nes (Ameland), (de “Transactie”). BVA Auctions en adviseurs zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of adviseurs en/of BVA Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BVA Auctions en/of adviseurs en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin.

Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BVA Auctions en/of adviseurs geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch adviseurs hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BVA Auctions / adviseurs treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Prijs op aanvraag

Overdracht

Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
11 oktober 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
477 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
E 1,49

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

van Heeckerenstraat 12

Prijs op aanvraag Veiling