Luzernestraat 83 J 2153 GM Nieuw-Vennep

€ 1.400 /mnd

Omschrijving

Moderne kantoorverdieping beschikbaar voor de verhuur op het bedrijventerrein de "Spoorzicht” in Nieuw-Vennep. Deze maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat onlangs is opgeleverd.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP-ers biedt deze kantoorverdieping qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Door haar uitstraling én het hoogwaardige afwerkingsniveau is de unit een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

De aangeboden bedrijfsunit bestaat in totaal uit drie verdiepingen, waarvan de eigenaar de begane grond en de tweede verdieping zelf in gebruik heeft. Vandaar dat enkel de eerste verdieping te huur wordt aangeboden.

Algemene gegevens
Kantoorruimte eerste verdieping: circa. 119.5 m2 BVO

Buitenterrein
Op het buitenterrein zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn er in de omgeving openbare parkeermogelijkheden.

Ligging en bereikbaarheid

Het Spoorkwartier ligt op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein "Spoorzicht Noord" dat direct grenst aan en overvloeit in bedrijventerrein "Spoorzicht". De unit is gelegen op een directe zichtlocatie vanaf de Spoorlaan en Noordelijke Randweg.

Het bedrijventerrein is per auto goed bereikbaar via de Spoorlaan (de verbindingsweg tussen Hoofddorp en NieuwVennep) en via de snelwegen A4/A44. De Luchthaven Schiphol ligt op ongeveer 10 minuten rijafstand. Op 15 minuten loopafstand bevindt zich het NS-station Nieuw-Vennep met tevens diverse bus aansluitingen.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Ook zijn grootschalige detailhandel in auto's, boten, keukens, sanitair en tuincentrum toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Alarminstallatie
• Airco's en elektrische verwarmingspanelen
• Camera beveiliging
• Eigen Ring deurbel bij de voordeur
• Garderobe
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en ventilatieroosters
• Inbouwverlichting
• Internet- en telefonieaansluitingen
• LED – Verlichting
• Pantry met wasbak en elektra
• Stucwerkwanden
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• PVC – vloer in visgraat motief
• Toegangssysteem te openen met tags, vingerafdrukscan en een app.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.400,- per maand excl. btw

Huurtermijn: Minimaal 2 jaar.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: Per 1 juni 2023.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Luzernestraat 83 J in Nieuw-Vennep aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.400 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-6-2023

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
119 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Luzernestraat 83 J

€ 1.400 /mnd