Lireweg 66 2153 PH Nieuw-Vennep

€ 375.000 k.k.

Omschrijving

Moderne kantoorverdieping beschikbaar voor de verhuur op het bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid. De kantoorverdieping maakt onderdeel uit van een hoekunit in een groter bedrijfsverzamelgebouw dat in 2005 is gerealiseerd.

Door de ligging op de hoek heeft de kantoorverdieping veel lichtinval wat zorgt voor een fijne werkomgeving. Gezien haar indeling, hoogwaardige afwerkingsniveau en uitstekende bereikbaarheid is de kantoorverdieping uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven en is het een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

Metrages (VVO)

Eerste verdieping: circa. 120 m2 VVO

Parkeren

Op het buitenterrein zijn volop parkeermogelijkheden. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.1 toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte eerste verdieping

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Camerabeveiliging
• Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Internet- en telefonieaansluiting
• Datapunten & stopcontacten
• Kantine voorzien van keuken met inbouw koffiezetapparaat, kookplaat, Amerikaanse koelkast, afzuigkap en oven.
• Mechanische ventilatie
• Toiletruimte
• Wandradiatoren
• Tegelvloer
• Systeemwanden

Huurcondities

Huurprijs: € 995,- per maand excl. btw.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Servicekosten: € 50,- per maand exclusief btw.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

=======================

Optioneel: Verkoop van de gehele bedrijfsunit

De mogelijkheid is aanwezig om de gehele bedrijfsunit over te nemen. De begane grond van de bedrijfsunit is momenteel verhuurd aan een cateringbedrijf. Het cateringbedrijf heeft een professionele keuken en opslagruimte gerealiseerd op de begane grond.

De vraagprijs voor de gehele bedrijfsunit bedraagt € 375.000,- k.k.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huidige huursituatie kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

========================

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Lireweg 66 in Nieuw-Vennep aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m²
Perceel
138 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders

Omgeving

Nieuw-Vennep Wilhelminahoeve, Nieuw-Vennep

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lireweg 66

€ 375.000 k.k.