Wattbaan 1 3439 ML Nieuwegein

€ 130 /m²/jaar

Omschrijving

In het Smart Data Center ligt deze representatieve kantoorruimte van 182 m2. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en maakt deel een verzamelgebouw van in totaal 4.000 m² kantoorruimte. Het Smart Data Center is een locatie waar mensen willen zijn en werken. Het ligt in het groene hart van Nieuwegein, direct naast het historische fort Jutphaas.

Het Smart Data Center is speciaal ontwikkeld voor bedrijven waar data & marketing technologie een strategisch onderdeel vormt van de propositie. De bedenkers van het concept geloven dat door het bij elkaar brengen van verschillende competenties in het data & marketingtechnologie domein er mogelijkheden ontstaan voor netwerken, kennis delen, samenwerking en synergie. Meer informatie kunt u vinden op de website van Smart Data Center.

Omgevingsfactoren
De Wattbaan is gelegen in Nieuwegein in de wijk Plettenburg. Plettenburg grenst aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Lekkanaal en is een van de grootste bedrijventerreinen van Nieuwegein. Het bedrijventerrein is recent getransformeerd naar een gemengde bestemming tussen kantoorgebruikers, woningen en bedrijfsmatige gebruikers. Hierdoor is het gebied afwisselend en divers.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object bevindt zich direct langs de Plettenburgerbaan op het kantorenpark Plettenburg te Nieuwegein. De Plettenburgerbaan is de verbindingsweg tussen de A2 Amsterdam/Maastricht en de A12 Den Haag/Arnhem, en is ook een directe verbinding met de A27.

Openbaar Vervoer
Diverse buslijnen lopen over het park met verbindingen richting Utrecht C.S. en Nieuwegein Centrum.

Voor de verhuur beschikbaar:
Kantoorruimte gelegen op de begane grond van circa 182 m² v.v.o. (verhuurbaar vloeroppervlak).

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat, schoon en ontruimd, opgeleverd met o.a. de navolgende huidige voorzieningen:
- Gemeenschappelijke entree;
- Internet infrastructuur;
- Gedeelde pantry;
- Vloerbedekking in de kantoorunit;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 130,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
In overleg.

Parkeren
Bij het gehuurde horen 5 zwerfparkeerplaatsen. Daarnaast is het sinds kort mogelijk om gebruik te maken van de openbare parkeerplaatsen in de nabije omgeving. Een aantal parkeerplaatsen zijn voorzien van laadpalen.

Aanvaarding
In overleg, doch spoedig mogelijk.

Huurtermijn
Drie (3) jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Wederzijdse opzegtermijn
Zes (6) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum. De huurovereenkomst kan worden opgezegd door huurder als zowel verhuurder.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW (indien van toepassing).

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Bestemming en gebruik
Het Smart Data Center is een bedrijfsverzamelgebouw exclusief voor bedrijven die zich bezig houden met Data, marketing technologie en of marketing communicatie. Denk hierbij aan communicatie / marketing/reclamebureaus/marketing technologie bedrijven/Business Intelligence/Big databedrijven/adviseurs en softwarebedrijven.

Bijzonderheden
Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
WVO bedrijfshuisvesting B.V. staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
182 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond en verwarming

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wattbaan 1

€ 130 /m²/jaar