Pascalbaan 1 3439 MP Nieuwegein

€ 80 /m²/jaar

Omschrijving

Representatieve kantoorverdieping beschikbaar aan de Pascalbaan te Nieuwegein.

De beschikbare kantoorverdieping maakt onderdeel uit van een groter kantoorgebouw wat momenteel verhuurd is aan Hercules Supplies. Als gebruiker krijgt u de beschikking over de volledige 1e verdieping en kunt u uiteraard gebruik maken van de algemene ruimte waaronder de entree en het trappenhuis.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt deze kantoorverdieping qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrage

Kantoorverdieping: circa. 295 m2 BVO

Huurprijs: vanaf € 80,- per m2 per jaar excl. BTW

===================================

Meer informatie?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Pascalbaan 1 in Nieuwegein aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================================

Parkeren

Bij het pand is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerplaatsen kunnen in overleg gehuurd worden.

Ligging en bereikbaarheid

Het object is gelegen op bedrijventerrein ''Plettenburg – De Wiers’’ in Nieuwegein. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar diversiteit van bedrijven en uitstekende bereikbaarheid. Zowel middels diverse uitvalswegen van en naar het centrum van Nieuwegein en de korte afstand tot de op- en afritten van de A2, A12 én A27. Bovendien is de bereikbaarheid middels openbaar vervoer ook prima, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 350 meter afstand!

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3B van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ en dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Internet- en telefonieaansluiting
- Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Toiletruimte
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 80,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Brussellaan 7 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
295 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pascalbaan 1

€ 80 /m²/jaar