Celsiusbaan 2 3439 NC Nieuwegein

€ 95 /m²/jaar

Omschrijving

UNIEKE KANS: VOLLEDIG NAAR EIGEN WENS IN TE RICHTEN!

Object
De op de 2e verdieping gelegen kantoorruimte van ca. 650 m² VVO incl. toebedeling algemene ruimten is voor de verhuur beschikbaar. De foto's welke zijn weergegeven in deze aanbieding, zijn van de begane grond en 1e verdieping en ter indicatie van hoe de kantoorruimte kan worden opgeleverd/ingedeeld. Doordat verhuurder bereidt is mee te denken en wil investeren in het basis opleveringsniveau, kunt u de ruimte geheel naar eigen wens en invulling inrichten.

Tevens is het mogelijk om een extra opslagruimte van circa 100 m² tot circa 700 m² te bij huren in het naastgelegen object, exact gewenst metrage is bespreekbaar.

Omgevingsfactoren
Het object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Plettenburg’ te Nieuwegein. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich vooral door een diversiteit aan met name bedrijfspanden met kantoorruimte, showrooms en daarnaast vrijstaande kantoorgebouwen.
Op dit bedrijventerrein zijn eveneens bedrijven gevestigd zoals BMN Bouwmaterialen, Sligro, de Opel dealer, KadoKeus & Wijnkeus en Procasa.

Nieuwegein heeft een grote aantrekkingskracht op de regio. Als stad ligt Nieuwegein direct ten zuiden van Utrecht en tevens liggen Houten, IJsselstein en Vianen op een steenworp afstand. Hiermee is een zeer uitgestrekt verzorgingsgebied binnen handbereik.

Nieuwegein is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 95,00 per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW. Deze € 95,- per m²/per jaar is gebaseerd op een basis opleveringsniveau. Indien huurder specifieke inrichtings- en opleverwensen heeft dan zal dit worden gedisconteerd in de huurprijs.

Servicekosten
€ 35,- per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het object zal door verhuurder worden opgeleverd met een basis opleveringsniveau. In samenspraak met verhuurder is de ruimte naar eigen wens en indeling in te vullen. De foto's van deze aanbieding zijn ter indicatie, het betreft de 1e verdieping.

Bestemming
Kantoorruimte ten behoeve van bureauwerkzaamheden.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27 zijn op enkele autominuten afstand gelegen.

Openbaar vervoer
Het bedrijventerrein ‘Plettenburg’ is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Nabij het object is een bushalte gelegen, de buslijnen staan in directe verbinding met onder andere Utrecht CS.

Parkeren
Het is mogelijk om parkeerplaatsen te huren op eigen terrein.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
650 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Celsiusbaan 2

€ 95 /m²/jaar