Voltstraat 1 2441 LS Nieuwveen

€ 1.985 /mnd

Omschrijving

Nieuwveen, Voltstraat 1

Nu de 1e fase van project Volt vrijwel is afgebouwd kunnen wij op een top plek een mooie kantoor-/bedrijfsruimte aanbieden. Voor een ondernemer waarbij, los van de ruimte, ook representatie belangrijk is, een pracht plek om te ondernemen.

Ligging
Bedrijvenpark VOLT ligt in Nieuwveen, parallel aan de N462 (richting Ter Aar, Alphen aan den Rijn en de A4) en vlakbij de N231 (richting Nieuwkoop, Woerden en Utrecht) betreft een uitbreiding van bedrijventerrein Schoterhoek. Hier vandaan bent u snel in Mijdrecht, Schiphol en Green Park Aalsmeer, echt een centrale ligging in de Randstad.

Project Volt is net wat luxer opgezet dan de doorsnee projecten en kent representatieve bedrijfsunits, geschikt voor tal van bedrijven . Zoals zij zelf aangeven geschikt voor onderhoudsbedrijven, webshops, cateraars, loodgieters, engineersbureaus, reparatiebedrijven, webshops, ontwerpstudio’s, grafische bureaus, etcetera. Maar ook bedrijven die kantoorruimte, verkoopruimte, showroom belangrijk vinden een ideale plek. Op eigen terrein beschikt u ook nog over een 7 tal parkeerplekken.

Duurzaam kantoor-/bedrijfspand
Los van de kwaliteit van de ruimte met ondermeer hoge plafonds is ook de duurzaamheid een pre. Pand is niet alleen goed geïsoleerd maar ook zeer duurzaam in gebruik.

Het bedrijventerrein Schoterhoek wordt namelijk gasloos ontwikkeld. Naast het bedrijventerrein staat de Waterzuivering van het Hoogheemraadschap Rijnland. De restwarmte uit het gezuiverde water wordt gebruikt voor het warmtenet van Schoterhoek II. Er is een coöperatie opgericht waar de bedrijven op Schoterhoek II gezamenlijk eigenaar van worden en die met elkaar het warmtenet exploiteren en beheren. Om een stabiele warmtestroom te houden wordt het warmtenet gecombineerd met een Warmte Koude Opslag (WKO). Een bron welke warmte levert en in de zomer voor verkoeling kan zorgen. Los van deze aansluiting heeft de eigenaar ook nog een 36 tal PV panelen op het dak geïnstalleerd. In principe moet het energieverbruik (vloerverwarming via het warmtenet en sterke reductie op het elektra verbruik vanwege de PV panelen) op die manier sterk gereduceerd kunnen worden.
De aansluitingen komen op naam van de huurder waarbij de verhuurder, die op de begane grond van de Voltstraat nummer 3, nog een deel van de ruimte zelf (beperkt) zal gebruiken een voorschot bedrag (€ 50 per maand) zal betalen.

Maatvoering en afwerking
We hebben het over een kantoor-/bedrijfsruimte met op de begane grond een mooie ruimte (57 m2). Een bordes trap naar de 1e verdieping. Hier twee ruimtes respectievelijk 48,5 m2 groot en 109 m2 groot. We hebben het totaal dus over 214 m2 aan netto vloer oppervlakte.
De ruimte wordt industrieel afgewerkt (grijs gespoten plafond met daarop de Led verlichting). Wanden worden in een lichte kleur gespoten.
Verder komt er een pantry en toiletgroep. De plek zal in overleg met de huurder nog worden bepaald

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.985 exclusief BTW.

Overige huurcondities
Er zal een huurovereenkomst voor 5 jaar worden afgesloten met de nodige optie jaren t.b.v. de huurder. De huurbetaling is per maand en de waarborgsom is 3 maanden huur. Er zal een huurovereenkomst conform het ROZ model worden toegepast.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.985 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
214 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
7 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen in het Oosten en Zuiden, Nieuwveen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voltstraat 1

€ 1.985 /mnd