Van 't Hoffstraat 26 A 3863 AX Nijkerk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Zeer representatieve kantoorruimte te huur, op een fantastische zichtlocatie

Op het kantorenpark aan de Van 't Hoffstraat in Nijkerk bevindt zich een zeer representatieve kantoorruimte met een eigen uitstraling en identiteit, op een goed bereikbare zichtlocatie aan de Amersfoortseweg, pal tegenover de Intratuin. Op dit moment is circa 340 m² b.v.o. beschikbaar, dit betreft de gehele eerste verdieping van het pand.

De kantoorruimte is gelegen op een kleinschalig kantorenpark. Op dit kantorenpark zijn diverse bekende bedrijven en organisaties gevestigd, zoals de Rabobank van Nijkerk, het hoofdkantoor van Rabobank Randmeren, Woningstichting Nijkerk en notariskantoor Van der Weij. Ook zal medio volgend jaar de gemeente zijn intrek nemen in het pand aan de Van 't Hoffstraat 24.
Het kantorenpark is centraal gelegen in midden Nederland en goed bereikbaar over de Amersfoortseweg en via de A28 afslag Nijkerk-Zuid, vlakbij klaverblad Hoevelaken (knooppunt A28 en A1).

Oppervlakten:
Totaal ca. 340 m² b.v.o. beschikbaar op de eerste verdieping.

Huurprijs:
€ 2.690,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting

De verhuurprijzen zijn gebaseerd op een standaard opleveringsniveau.
Bij de vaststelling van de huurprijs dient als uitgangspunt te worden genomen, dat huurder de ruimte voor het bij wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten:
Ca. €25,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

De servicekosten worden bij wijze van voorschotbetaling voldaan en telkens jaarlijks op basis van werkelijke kosten afgerekend.

Opleveringsniveau:
Het object wordt turnkey opgeleverd.
Er is ruimte voor overleg mochten er specifieke wensen zijn met betrekking tot de inrichting.

Parkeergelegenheid:
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in het kantorenpark. Tevens is er een fietsenstalling aanwezig op eigen terrein.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode en is afhankelijk van de huurtermijn. Opzegging van deze huurovereenkomst dient te geschieden bij deurwaardersexploot of per aangetekend schrijven.

Huurbetaling
De huur(penningen) inclusief eventuele servicekosten en BTW(-compensatie) dienen aan huurder per maand bij vooruitbetaling overgemaakt te worden.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Aanvaarding:
Per januari 2022.

Voorzieningen:
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Overig / Disclaimer
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Aanvullend verwijzen wij u naar onze (algemene) verhuurvoorwaarden.

Interesse
Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars. U kunt ons bereiken op (085) 06 700 70 of door te mailen naar

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m²
Perceel
1.525 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van 't Hoffstraat 26 A

Huurprijs op aanvraag