Bijsterhuizen 1158 6546 AS Nijmegen

€ 1.195 /mnd

Omschrijving

BIJSTERHUIZEN 1158 – 6546 AS – NIJMEGEN

Uitstekende bereikbaarheid, met kleinschalige gebruiksklare kantoorruimten in een aansprekend pand op een goede locatie? Net gestart als ZZP-er of inmiddels al iets langer aan de slag en nu toch dat kantoor niet meer thuis willen hebben? Wij bieden u op het Nijmeegse gedeelte van Bijsterhuizen kant-en-klare kantoorruimten die per direct betrokken kunnen worden. Flexibiliteit in voorwaarden zonder allerhande extra services waarvoor in andere verzamelgebouwen fors betaald moet worden zonder dat u er echt behoefte aan heeft, met 24/7 beschikbaarheid!

OBJECTOMSCHRIJVING
Vrijstaand kantoorpand met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit onder architectuur ontworpen kantoorgebouw heeft kantoorruimten op de begane grond alsmede de 1e verdieping en zijn alle gegroepeerd rondom een fraaie trappartij, waarbij de vide zorgt voor voldoende daglichttoetreding.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimten worden aangeboden inclusief:
Systeemplafonds met inbouwverlichting
Vloerbedekking danwel laminaat
Kabelgoten met ruim voldoende elektrapunten
Lamellen
Alarminstallatie (zowel op eigen ruimte als algemeen)
Medegebruik van centrale toiletvoorziening
Medegebruik van centrale pantry
Naamsaanduiding op bord voorzijde
Intercomsysteem
Gratis parkeerplaatsen (met afgesloten hek buiten werktijden)

SERVICEKOSTEN
Om de kantoorruimten zo betaalbaar mogelijk te houden voor een grote doelgroep aan bedrijven is er voor gekozen om zoveel mogelijk service te bieden tegen betaalbare kosten zonder allerhande extra’s. In de servicekosten die verbonden zijn aan de kantoorruimte zitten in ieder geval de vaste lasten voor nutsvoorzieningen (gas, water, elektra) alsmede het schoonhouden van de algemene ruimten. Tevens worden de installaties periodiek onderhouden (alarm, CV, eventueel airco indien aanwezig) en wordt er zorg gedragen voor het afvoeren van bedrijfsafval (papier en overig afval). Internet dient zelf te worden verzorgd, WiFi is wel beschikbaar tegen kostprijs.

HUURVOORWAARDEN
Het flexibele kantoorverzamelconcept kenmerkt zich door korte looptijden waarvoor de kantoorruimten kunnen worden gehuurd. Er wordt gewerkt met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd, waarbij een opzegtermijn van 3 maanden geldt. In overleg kan er tevens worden doorgeschoven binnen het gebouw danwel kamers worden bijgehuurd danwel worden ingekrompen (op basis van beschikbaarheid). De huurovereenkomst wordt gesloten conform het laatste ROZ-model kantoorruimte 2015 met bijbehorende algemene bepalingen. Waarborgsom bij aanvang bedraagt 3 maanden betalingsverplichting.

De huidige beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond van het pand aan de voorzijde en is in totaal ca. 132 m2 VVO, verdeeld over een grote kantoortuin en 2 separate kantoorkamers alsmede een archiefruimte met eigen patchkast.

Aanvaarding: kan op korte termijn
Huurprijs: € 1.195,- per maand ex BTW en servicekosten

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.195 per maand
Servicekosten
€ 22 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
132 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bijsterhuizen 1158

€ 1.195 /mnd