Energieweg 53 B 6541 CW Nijmegen

€ 795.000 v.o.n.

Omschrijving

Ontdek Energieweg 53B (Zuid) te Nijmegen - een unieke ruimte voor ondernemers die duurzaamheid en energiebesparing belangrijk vinden voor hun volgende stap in huisvesting. De toekomstbestendige en milieuvriendelijke kantoorvilla maakt gebruik van recyclebare materialen, met ruimte op het dak voor warmtewisselaars en zonnepanelen en is gebouwd volgens de principes van 'Natuur Inclusief Bouwen'.

Deze villa biedt een representatieve werkomgeving in een prachtige setting, met een vloeroppervlakte van 435 m2 BVO verdeeld over 3 etages. De bovenste verdieping heeft aan 3 zijden ramen met fantastisch uitzicht en een extra hoog plafond (3,60 m) voor een indrukwekkende uitstraling, met een opvallende buitenzijde dankzij expressieve houten balklamellen.

De binnenruimte is naar eigen wensen en inzichten op te delen en in te richten. Ideaal om een fijne ruimte aan te bieden voor uw medewerkers en passend bij uw organisatie.
Het parkeerterrein is er op ingericht dat ca. 9 parkeervlakken beschikbaar zijn voor de kantoorvilla, er zijn daarnaast als extra nog enkele parkeervakken algemeen beschikbaar zoals voor bezoekers. De parkeervakken worden groen uitgevoerd, het terrein wordt voorzien van beplanting.

Bereikbaarheid
De locatie biedt uitstekende bereikbaarheid op een markante en makkelijk toegankelijke lokatie. De kantoorvilla is gelegen en bereikbaar via de Energieweg en wordt ontsloten via de Dr. de Blécourtstraat. De Energieweg biedt daarnaast een goede toegang tot het centrum en ontsluiting naar de A15/A325 richting Arnhem, de A73 richting Venlo en de A50 richting Tiel/ Rotterdam. Op enkel minuten lopen bevinden zich bushalten.

Deze kantoorvilla heeft een uniek uitzicht over Nijmegen, de Energieweg en de woonwijk Heseveld. Het unieke aan deze villa is dat de 2e verdieping rondom ramen heeft georiënteerd op het zuiden. Hierdoor krijgt deze verdieping meer daglicht binnen wat gedurende de dag zorgt voor een prettige werkomgeving. Enkele ramen op de midden-etage aan de westzijde zijn voorzien van houten balklamellen wat van binnenuit een bijzondere kijk naar buiten geeft.

Opleveringsniveau
De kantoorvilla wordt casco aangeboden met HR++ beglazing en vloer-, gevel- en dakisolatie die passen bij een beoogd laag energieverbruik. Uitgangspunt is verder dat u zelf de afbouw voor uw rekening neemt zodat u zelf vorm kunt geven aan de door u gewenste indeling, uitstraling en het afwerkingsniveau.

Gebruiksmogelijkheden
De kavel is bestemd voor kantoren, dienstverlenende bedrijven en sociale, maatschappelijke en culturele voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn rechtskundige diensten, evenementenbureaus, grafische vormgevers of ingenieursbureaus. Zie: “Stadsburg, bestemmingsplan artikel 10, 2008”. De omgevingsvergunning is verstrekt voor een kantoorfunctie.

Vereniging van Eigenaren
De kantoorvilla is onderdeel van een een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE laat het onderhoud van de buitenzijde van de villa uitvoeren evenals het beheer van het groen en buitenterrein. Ook de opstalverzekering van het gehele complex wordt door de VVE bij een verzekeraar ondergebracht. Het complex is in appartementsrechten gesplitst, een koper koopt een appartementsrecht waarin de kantoorvilla is ondergebracht. Alle eigenaren zijn lid van de VvE. De kosten voor het beheer zullen met name bestaan uit verzekeringen, het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw en het terrein. De VVE wordt in beginsel begeleid door een professionele organisatie waardoor de eigenaar ontlast wordt.

De bouw verloopt voorspoedig, de oplevering vindt naar verwachting plaats tegen het einde van het tweede kwartaal in 2024.
De koopsom is € 795.000,- v.o.n. exclusief BTW.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De illustraties, impressies, afmetingen en oppervlaktes zijn slechts indicatief en niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie is onderhevig aan verandering.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 795.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
435 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS station op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
9 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Energieweg 53 B

€ 795.000 v.o.n.