Bijsterhuizen 1160 E 6546 AS Nijmegen

€ 1.600 /mnd

Omschrijving

Bijsterhuizen 1160E - 6546 AS - NIJMEGEN

Hoogwaardig en zelfstandige bedrijfspaviljoen met eigen entree verdeeld over 2 verdiepingen op bedrijventerrein "Bijsterhuizen" te Nijmegen. Op de begane grond grote open kantoorkamer met toegang tot het archief, toilet en pantry. Aan de achterzijde vergaderruimte met toegang tot twee aparte kantoorkamers met uitzicht over een groenstrook en vijver.
Op de eerste verdieping een viertal zeer ruime kantoorkamers, apart toilet en pantry. Tevens behoren er bij het gehuurde een 8-tal parkeerplaatsen.
Bedrijventerrein "Bijsterhuizen" is het grootste bedrijventerrein van Gelderland en strategisch gelegen aan één van de belangrijkste verkeersaders van en naar Nijmegen en Wijchen.

Metrage:
Begane grond: 140 m² b.v.o.
1ste verdieping: 150 m² b.v.o.
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Bereikbaarheid:
Per auto zijn de kantoorunits zeer goed te bereiken door de directe aansluiting op de Rijkswegen A15 (Tiel - Rotterdam), A73 ( Nijmegen – Venlo) en A50 (Arnhem – Eindhoven) en A326 (Wijchen- knooppunt Bankhoef (A50). Met het openbaar vervoer is de kantoorunit bereikbaar middels een busverbinding vanaf Nijmegen centraal station en Nijmegen-Dukenburg.

Beschikbaar:
in overleg te bepalen.

Huurprijs:
€ 1.600,-- excl. BTW per maand.

Huurovereenkomst:
De meest recente versie van de Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zijnde het standaardmodel van De Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Onroerend Goed (NVM), met bijbehorende Algemene Bepalingen

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.600 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
290 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bijsterhuizen 1160 E

€ 1.600 /mnd