Kerkenbos 1039 6546 BB Nijmegen

€ 90 /m²/jaar

Omschrijving

Kerkenbos 1039 Nijmegen
Diverse (ruime) kantoorruimtes op Nijmeegse kantorenpark Kerkenbos beschikbaar.

OBJECT
Wij kunnen u een drietal kantoorruimtes aanbieden op hét kantorenpark van Nijmegen, Kerkenbos. Het gaat om onder andere een kantoorruimte met opslagruimte op de begane grond, een kantoorruimte op de eerste en een kantoorruimte op de tweede verdieping. Genoemde ruimtes zijn los van elkaar te huren, maar uiteraard bestaat de mogelijkheid te combineren of het geheel te huren. Het complex is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Elke ruimte beschikt over een eigen pantry, sanitaire voorzieningen en diverse afgescheiden ruimtes.

LOCATIE
De beschikbare ruimtes zijn gelegen op een centrale locatie nabij de Brabantse Poort op kantorenpark Kerkenbos in Nijmegen. In de omgeving bevindt zich het grote winkelcentrum Dukenburg met meer dan 100 winkels en diverse restaurants. Tegenover het winkelcentrum ligt congresgebouw Triavium, welke uitermate geschikt is voor het houden van vergaderingen, congressen, beurzen, maar waar men ook kan lunchen en dineren. Daarnaast geeft de ligging op een kantorenpark als Kerkenbos de mogelijkheid tot ontmoeten, netwerken en samenwerken.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend door de directe ligging aan diverse uitvalswegen zoals de A73 Venlo/ Boxmeer, de A50 ’s-Hertogenbosch en de A15 Tiel/Rotterdam/Arnhem. Het object ligt op loopafstand van stadsdeelcentrum Dukenburg, de woonboulevard en het bus- en treinstation.

PARKEREN
Voldoende parkeermogelijkheden op het voorgelegen parkeerterrein.

BESCHIKBARE UNITS

Begane grond

Kantoor- /opslagruimte met overheaddeur:
Oppervlakte: ca. 171 m²
Prijs: € 90,- per m²/per jaar excl. BTW
Status: VERHUURD

Eerste verdieping
Oppervlakte: ca. 197 m²
Prijs: € 90,- per m²/per jaar excl. BTW
Status: BESCHIKBAAR PER 1 januari 2022

Tweede verdieping
Oppervlakte: ca. 196 m²
Prijs: € 90,- per m²/per jaar excl. BTW
Status: BESCHIKBAAR PER 1 januari 2022

SERVICEKOSTEN
€ 25,- per m²/per jaar excl. BTW

OPLEVRINGSNIVEAU
- Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Huidige indeling middels tussenwanden;
- Alarminstallatie;
- Datavoorzieningen;
- Deuropener;
- Warmtewerend geïsoleerd glas;
- Sanitaire voorzieningen;
- Pantry's;
- Lift.

BESTEMMING
De bestemming binnen het vigerende bestemmingplan Brabantse Poort betreft Kantoren en/of bedrijfsdoeleinden. De gronden zijn bestemd voor de oprichting van bebouwing ten behoeve van kantoren, laboratoria en bedrijven voorkomend op de Staat van bedrijfsactiviteiten I en vestiging van zogenaamde A-inrichtingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGSVERPLICHTING
Per maand vooruit.

ENERGIELABELKLASSE
Energielabel A.

ZEKERHEIDSTELLING
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

MODEL HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld in 2015 met de daarbij deel uitmakende algemene bepalingen, aangevuld met de benodigde bijzondere bepalingen.

BIJZONDERHEDEN
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Totdat deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
393 m² (in units vanaf 171 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.