Dr. de Blecourtstraat 6541 DJ Nijmegen

€ 900.000 v.o.n.

Omschrijving

Luxe kantoorvilla’s
Aan de Energieweg direct naast het sportpark de Schoonhorst, ontwikkelt Vastadis 3 luxe geschakelde kantoorvilla’s. Het gebouw heeft een markante uitstraling, mede door het gebruik van de expressieve kaders met houten balklamellen. De villa’s zijn zeer representatief en bij uitstek geschikt voor het faciliteren van het ‘nieuwe werken’. De kantoren beschikken over een vloeroppervlakte van 449 m2 tot 467 m2 verdeeld over 3 etages plus een ‘kantoor penthouse’ met patio. De kantoren zijn voorzien van een lift. Het penthouse met patio en dakterras en daktuin met een panoramisch uitzicht op de omgeving. De villa’s worden casco+ opgeleverd waardoor het mogelijk is het kantoor naar eigen wensen en inzichten op te delen en in te richten.

De villa’s beschikken over een ruim aantal parkeervakken (10 per kantoorvilla). Daarnaast zijn enkele gedeelde gastenparkeervakken. De parkeervakken worden groen uitgevoerd.

Naast deze grote kantoor villa's worden er ook nog 6 kleinere nieuwbouw kantoren aangeboden, variërend van € 250.000,- tot € 275.000,- v.o.n. (exclusief btw):

Bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen aan de Energieweg en wordt ontsloten vanuit de Dr. de Blécourtstraat. De Energieweg biedt een snelle toegang tot het centrum en een vormt ontsluiting naar de A15/A325 richting Arnhem, de A73 richting Venlo en de A50 richting Tiel/ Rotterdam. Schuin tegenover het gebouw is een bushalte.

Kantoorvilla Noord
Kantoorvilla Noord heeft een uniek uitzicht over Nijmegen en met name sportpark de Schoonhorst en de woonwijk Heseveld. De kantoorvilla heeft drie verdiepingen plus een kantoor penthouse. Een lift is aanwezig. Ook heeft de villa een eigen entree aan de achterzijde van het gebouw. Het kantoor penthouse heeft een patio en daktuin. Karakteristiek zijn de houten balklamellen voor de gevels aan de noord- en westzijde. Van binnenuit geven de lamellen voor de ramen een bijzondere kijk naar buiten. De villa heeft een vloeroppervlakte van 467 m2.

Villa Midden
De villa in het midden heeft een vloeroppervlakte van 449 m2. De raampartijen bevinden zich op alle verdiepingen op de oostelijke en westelijke zijde. De kantoorvilla heeft drie verdiepingen plus een kantoor penthouse. Een lift is aanwezig. Ook heeft de villa een eigen entree aan de achterzijde van het gebouw. Het kantoor penthouse heeft een patio en daktuin. Karakteristiek zijn de houten balklamellen voor de gevel aan de westzijde. Van binnenuit geven de lamellen voor de ramen een bijzondere kijk naar buiten.

Villa Zuid
Kantoorvilla Zuid heeft een uniek uitzicht over Nijmegen, de Energieweg en de woonwijk Heseveld. Naar het zuiden is zicht over de daktuin op de zes lagere kantoren van het project. De kantoorvilla heeft drie verdiepingen plus een kantoor penthouse. Een lift is aanwezig. Ook heeft de villa een eigen entree aan de achterzijde van het gebouw. Het kantoor heeft een penthouse, patio en daktuin. Enkele ramen op de midden-etage aan de westzijde zijn voorzien van houten balklamellen wat van binnenuit een bijzondere kijk naar buiten geeft. De villa heeft een vloeroppervlakte van 467 m2.

Opleveringsniveau
De units worden casco+ aangeboden met daarin een basispakket aan voorzieningen. Daarnaast wordt een aantal opties aangeboden. Uitgangspunt is dan ook dat u zelf de afbouw voor haar rekening neemt zodat u zelf vorm kunt geven aan de door u gewenste indeling, uitstraling en afwerkingsniveau.

Het basispakket bestaat onder meer uit:
- Vloer-, gevel- en dakisolatie
- HR++ beglazing
- Warmtepomp (lucht-water)
- Zonnepanelen
- Vloerverwarming
- Groepenkast
- Mogelijkheid tot reclame bij de eigen ingang
- Een spindellift

Prijzen
Villa nr. Bruto vloer oppervlakte Verdiepingen Prijs
1 467 3 + penthouse €955.000,- (in optie)
2 449 3 + penthouse €900.000,-
3 467 3 + penthouse €930.000,- (in optie)

Villa nr. BVO BG BVO 1e BVO Totaal Prijs
4 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
5 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
6 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
7 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
8 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
9 68 m2 63 m2 131 m2 €275.000,- (onder optie)

(Prijzen excl. 21% BTW)

Gebruiksmogelijkheden
De villa’s zijn bestemd voor kantoren, dienstverlenende bedrijven en sociale, maatschappelijke en culturele voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn rechtskundige diensten, evenementenbureaus, grafische vormgevers of ingenieursbureaus. Zie: “Stadsburg, bestemmingsplan artikel 10, 2008”.

Kopen als belegging
Indien u als belegging een of meerdere kantoorvilla’s koopt voor de verhuur dan valt er een aantrekkelijk (bruto aanvang) rendement te behalen van zo’n 7% tot 9%. Daarnaast zal de waarde van dit pand in de loop der jaren naar verwachting alleen maar stijgen. Zo zijn de prijzen van bedrijfsruimtes in de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 5,8% per jaar gestegen en over de afgelopen 30 jaar met 3,2% per jaar (bron: ASRE op basis van NVM Business en Strabio en SriVAD). Het investeren in een kantoorvilla kenmerkt zich dan ook als een stabiele belegging met een gunstig risicoprofiel.

Toekomstbestendig en milieuvriendelijk
Het gebouw is te karakteriseren als uitermate toekomstbestendig en milieuvriendelijk. Dit komt tot uitdrukking door het toepassen van recyclebare materialen, zonnepanelen, een gas-loze warmtevoorziening maar ook door het toepassen van de principes van ‘Natuur Inclusief Bouwen’.

Vereniging van Eigenaren
De (3+6) kantoorvilla’s worden ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE heeft als doel het beheer van het gebouw en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen. Het gebouw wordt daarbij in appartementsrechten gesplitst, een koper koopt een appartementsrecht waarin de bedrijfskantoorvilla is ondergebracht. Alle eigenaren zijn lid van de VvE. De kosten voor het beheer zullen met name bestaan uit verzekeringen, het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw, het beheer van het groen en eventuele aanvullende voorzieningen, waartoe de VvE in gezamenlijkheid beslist.

Start bouw
Het streven is om in het tweede kwartaal van 2022 te starten met de bouw. De voorwaarde hierbij is dat er een onherroepelijke volledige vergunning is afgegeven. Het project is een initiatief van Vastadis Projectontwikkeling.

Voor vragen of nadere informatie, neemt u dan vrijblijvend contact op.

Deze tekst en het beeldmateriaal is bedoeld ter beeldvorming. Aan deze beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 900.000 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
449 m²
Perceel
3.664 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Liften, te openen ramen en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dr. de Blecourtstraat

€ 900.000 v.o.n.