Dr. de Blecourtstraat 6541 DJ Nijmegen

€ 250.000 v.o.n.

Omschrijving

Dr. de Blecourtstraat 42 Nijmegen (6 nieuwbouw kantoorvilla's)

Aan de Energieweg direct naast het sportpark de Schoonhorst, ontwikkelt Vastadis 6 luxe geschakelde kantoorvilla’s. Het gebouw heeft een markante uitstraling, mede door het gebruik van de expressieve kaders met houten balklamellen. De villa’s zijn zeer representatief en bij uitstek geschikt voor het faciliteren van het ‘nieuwe werken’. De kantoren beschikken over een vloeroppervlakte 131 m2 verdeeld over 2. Het dak is voorzien van een groene inrichting met standaard 4 zonnepanelen per kantoor. De villa’s worden casco+ opgeleverd waardoor het mogelijk is het kantoor naar eigen wensen en inzichten op te delen en in te richten.

De villa’s beschikken over een ruim aantal parkeervakken (3 per kantoorvilla). Daarnaast zijn enkele gedeelde gastenparkeervakken. De parkeervakken worden groen uitgevoerd.

Bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen aan de Energieweg en wordt ontsloten vanuit de Dr. de Blécourtstraat. De Energieweg biedt een snelle toegang tot het centrum en een vormt ontsluiting naar de A15/A325 richting Arnhem, de A73 richting Venlo en de A50 richting Tiel/ Rotterdam. Schuin tegenover het gebouw is een bushalte.

Uitstraling
Door het gebruik van strakke gevelbekleding van antracietgrijze bakstenen, waar mooie houten balklamellen in verwerkt zijn, geniet het gebouw van een karakteristieke uitstraling. Aan de voorzijde kijken alle kantoren uit over het industriële hart van de Energieweg en aan de achterzijde hebben ze een rustig uitzicht over de woonwijk Heseveld.

Alle kantoren worden uitgevoerd met grote raampartijen om zo veel mogelijk daglicht binnen te laten vallen. Door het aanleggen van frisse witte kaders rondom de entrees genieten de kantoren ook van een eigen portaal als ingang. Deze gevel biedt ook de mogelijkheid om wat reclame-uiting aan te brengen voor het uitdragen van de eigen identiteit.

Koopsommen
Villa nr. BVO BG BVO 1e BVO Totaal Prijs
4 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
5 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
6 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
7 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
8 68 m2 63 m2 131 m2 €250.000,- (onder optie)
9 68 m2 63 m2 131 m2 €275.000,- (onder optie)

(Prijzen excl. 21% BTW)

Gebruiksmogelijkheden
De villa’s zijn bestemd voor kantoren, dienstverlenende bedrijven en sociale, maatschappelijke en culturele voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn rechtskundige diensten, evenementenbureaus, grafische vormgevers of ingenieursbureaus. Zie: “Stadsburg, bestemmingsplan artikel 10, 2008”.

Opleveringsniveau
De units worden casco+ plus aangeboden met eendaarin een basispakket aan voorzieningen. Daarnaast wordt een aantal opties aangeboden. Uitgangspunt is dan ook dat u zelf de afbouw voor haar rekening neemt zodat u zelf vorm kunt geven aan de door u gewenste indeling, uitstraling en afwerkingsniveau.

Het basispakket bestaat onder meer uit:
- Vloer-, gevel- en dakisolatie
- HR++ beglazing
- Warmtepomp (lucht-water)
- Zonnepanelen
- Vloerverwarming
- Groepenkast
- Mogelijkheid tot reclame bij de eigen ingang

Kopen als belegging
Indien u als belegging een of meerdere kantoorvilla’s koopt voor de verhuur dan valt er een aantrekkelijk (bruto aanvang) rendement te behalen van zo’n 7% tot 9%. Daarnaast zal de waarde van dit pand in de loop der jaren naar verwachting alleen maar stijgen. Zo zijn de prijzen van bedrijfsruimtes in de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 5,8% per jaar gestegen en over de afgelopen 30 jaar met 3,2% per jaar (bron: ASRE op basis van NVM Business en Strabio en SriVAD). Het investeren in een kantoorvilla kenmerkt zich dan ook als een stabiele belegging met een gunstig risicoprofiel.

ToekomstgerichtToekomstbestendig en milieuvriendelijk
Vastadis houdt zich in ontwikkeling van gebouwen veel bezig met toekomstbestendigheid van zowel de eindgebruikers als het pand zelf.Het gebouw is te karakteriseren als uitermate toekomstbestendig en milieuvriendelijk. Dit komt tot uitdrukking door laatste gebeurt door het toepassen van recyclebare materialen, duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, en een gas-loze warmtevoorziening vloerverwarming maar ook door het toepassen van de principes van ‘Natuur Inclusief Bouwen’.

Vereniging van Eigenaren
De (3+6) kantoorvilla’s worden ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE heeft als doel het beheer van het gebouw en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen. Het gebouw wordt daarbij in appartementsrechten gesplitst, een koper koopt een appartementsrecht waarin de bedrijfskantoorvilla is ondergebracht. Alle eigenaren zijn lid van de VvE. De kosten voor het beheer zullen met name bestaan uit verzekeringen, het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw, het beheer van het groen en eventuele aanvullende voorzieningen, waartoe de VvE in gezamenlijkheid beslist.

Start bouw
Het streven is om in het tweede kwartaal van 2022 te starten met de bouw. De voorwaarde hierbij is dat er een onherroepelijke volledige vergunning is afgegeven. Het project is een initiatief van Vastadis Projectontwikkeling.

Voor vragen of nadere informatie, neemt u dan vrijblijvend contact op.

Deze tekst en het beeldmateriaal is bedoeld ter beeldvorming. Aan deze beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
131 m²
Perceel
3.664 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en in woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dr. de Blecourtstraat

€ 250.000 v.o.n.