Canadabaan 16 5388 RT Nistelrode

€ 1.650 /mnd

Omschrijving

Locatie
Dit opvallende kantoor is gelegen pal aan de A50 (Eindhoven - Oss - Nijmegen) afslag Nistelrode-Heesch op een kleinschalig bedrijventerrein in Nistelrode. Het busstation is slechts 700 meter afstand gelegen. De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is derhalve zeer goed te noemen.

Object
Het gebouw in 3-bouwlagen waarvan thans op eerste verdieping kantoorruimte (circa 155 m²) met aangrenzende magazijnruimte (totaal circa 350 m²) te huur wordt aangeboden valt op door de voortreffelijke zicht locatie en onderscheid zich ook door de opvallende terracotta gevelbekleding. Dit object biedt u als ondernemer de mogelijkheid op een moderne en eigen wijze een zelfstandig kantoor te houden.

Vanuit de gemeenschappelijke entree bereikt u middels een trap of lift de eerste zelfstandige verdieping met ontvangst-/wachtruimte. Een ruime gang met geeft toegang tot 3 kantoorkamers en een grote vergaderruimte (met keukenopstelling) alsmede archief/patchkamer. Op de verdieping tussen de begane grond en de eerste verdieping is een gemeenschappelijke toiletruimte gesitueerd met dames- en herentoilet. Direct grenzend aan de kantoorruimte is op de eerste verdieping de magazijnruimte gesitueerd.

Opleveringsniveau
De kantoorkamers zijn voorzien van airco-units met afstandsbediening, radiatoren voorzien van thermostaatkranen, elektrisch bedienbare zonnescreens, kabelgoten aan het plafond met spots en geluidsabsorberende schermen, kabelgoten met databekabeling. De vergaderruimte is voorzien van pantry en is voorzien van koelkast en vaatwasser.

Parkeren
Op het direct voor het gebouw gelegen parkeerterrein zijn 8 exclusieve parkeerplaatsen beschikbaar welke tot het gehuurde behoren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650 per maand
Servicekosten
€ 225 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
155 m²
Perceel
1.894 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Canadabaan 16

€ 1.650 /mnd