Delfweg 34 A 2211 VM Noordwijkerhout

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Vrijstaande en moderne kantoor-/bedrijfs-/showroomruimte van circa 95 m² met een ruim buitenterrein van circa 365 m² direct gelegen aan de Delfweg in Noordwijkerhout. Het object ligt op een absolute zichtlocatie aan de doorgaande weg tussen Lisse en de aansluiting N206 richting Noordwijkerhout en Noordwijk. De ruimte heeft een frisse, eigentijdse uitstraling en is voorzien van o.a. een moderne tegelvloer, eigen meter-/groepenkast, pantry en luxe toiletgroep. Het bijbehorende voorgelegen buitenterrein van circa 365 m² is uitermate geschikt als showtuin, parkeren of stallingsruimte. Tevens behoren bij de ruimte 4 naastgelegen parkeerplaatsen.

INDELING:
Entree via openslaande deuren, meterkast en opstelling c.v.-ketel, representatieve kantoor-/bedrijfs-/showroomruimte, doorloop naar luxe toiletruimte met 2 toiletten, wastafel en pantry. Separate zij-entree.

OPPERVLAKTE:
Circa. 95 m² kantoor-/bedrijfs-/showroomruimte met circa 365 m² buitenterrein.

VOORZIENINGEN/OPLEVERINGSNIVEAU:
- moderne tegelvloer;
- meter/groepenkast;
- systeemplafond met inbouwspots;
- kabelgoten met wandcontactdozen;
- luxe toiletgroep met twee toiletten;
- pantry met kasten, koelkast en spoelbak met kraan;
- C.v.-ketel met radiatoren.

BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Bedrijventerrein Delfweg e.o." heeft het pand de bestemming "Bedrijf" mét de functie-aanduiding 'bedrijven tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten'. Deze gronden zijn bestemd voor bedrijvigheid uit de als bijlage 1 opgenomen Staat van Bedrijfsactiviteiten algemeen'. Dan wel bedrijvigheid die niet in die categorieën is genoemd, maar die gezien de aard, omvang en invloed op de omgeving daarmee gelijk te stellen is. Verder zijn bedrijfsgebonden kantoren toegestaan met een maximum van 50% van de bruto vloeroppervlakte met een maximaal oppervlak van 3.000 m² alsmede de daarbij behorende voorzieningen zoals groen, water, erven, paden, ontsluitingen en parkeervoorzieningen.

PARKEREN:
Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 1.250,= per maand exclusief BTW en verplichte servicekostenbijdrage t.b.v. gebruik gas, water en elektra. E.e.a. nader over een te komen.

OPLEVERING:
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever. De ruimte is per direct beschikbaar.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een termijn van 5 jaar + 5 optie jaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
95 m²
Perceel
1.230 m² (in units vanaf 95 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Delfweg 34 A

€ 1.250 /mnd