Pascalweg 10 8071 SE Nunspeet

€ 25.000 /jr

Omschrijving

Gelegen op een uitstekende locatie aan de rand van bedrijventerrein De Lepelingen 2 in Nunspeet, mogen wij u dit MULTIFUNCTIONELE KANTOORGEBOUW met MAGAZIJN/OPSLAG en EIGEN PARKEERPLAATSEN te huur aanbieden. Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw en beschikt over een eigen entree aan de voorzijde en inpandige opslagruimte. Met een totaal te huren oppervlakte van circa 200 m² is dit TURN-KEY gebouw geschikt voor diverse branches. In overleg is het plaatsen van een overhead deur mogelijk, zodat het voor een goed toegankelijke bedrijfsruimte/opslagruimte gebruikt kan worden. Alle belangrijke ruimtes die u van een kantoorruimte mag verwachten, zoals een receptie, spreekkamer, pantry, toilet-/doucheruimte en archief zijn hier beschikbaar. Doordat onder anderen kantoormeubilair beschikbaar is kunt u het pand per direct betrekken! Voor het pand is een recent bestrate oprit voor meerdere auto’s aangelegd. Niet alleen de ligging binnen Nunspeet is centraal, ook de afslag van autosnelweg A28 is op circa vijf minuten gelegen. Parkeren doet u voor eigen deur. Het gehele pand is neutraal afgewerkt waardoor het een zeer prettige maar ook praktische werkomgeving betreft. Om energiekosten te besparen en duurzaam te werken is er beschikking over 15 zonnepanelen. Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging belt u ons kantoor op 0341-217454

INDELING
Bij binnenkomst via de entree aan de voorzijde is er een royale ontvangstruimte met receptie/balie en ruimte voor een garderobe. Vanuit de ontvangstruimte is er toegang tot zowel de spreekkamer als het kantoorgedeelte. De spreekkamer is gelegen aan de voorzijde waardoor er door de raampartijen voldoende lichtinval is. De andere zijde betreft het kantoorgedeelte van circa 150 m² groot waardoor hier diverse werkplekken kunnen worden opgesteld. Centraal in het pand is een toiletgroep en pantry beschikbaar. Tenslotte is er nog een magazijn beschikbaar. Op de verdieping is nog een archiefruimte aanwezig.

NADERE INFORMATIE
- De huurprijs bedraagt € 25.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW. Dit vooruit te betalen per kwartaal.
- Uitgangspunt is een langdurige huurovereenkomst.
- Het opzegtermijn betreft 12 maanden.
- De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
- Voor wat betreft de nutsvoorzieningen dient huurder rechtstreeks een contract af te sluiten met betreffende nutsbedrijven.
- De waarborgsom/borgstelling is ter grootte van twee maandhuren, te vermeerderen met BTW.
- De huurovereenkomst zal worden opgesteld op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pascalweg 10

€ 25.000 /jr