Bedrijfsweg 15 5061 JX Oisterwijk

€ 95 /m²/jaar € 1.550.000 k.k.
Blikvanger Representatief vrijstaand kantoorgebouw!

Omschrijving

BEDRIJFSWEG 15 – 15C (5061 JX) OISTERWIJK

ALGEMEEN
Representatief vrijstaand kantoorgebouw gelegen op een unieke en goed zichtbare locatie aan de rand van bedrijventerrein Kerkhoven. Het object is uitermate geschikt als zijnde beleggingsobject, voor eigen gebruik of een combinatie van beide.

LIGGING
Het te verkopen object is gelegen op een herkenbare locatie aan de Bedrijfsweg te Oisterwijk, bedrijventerrein Kerkhoven. De ontsluiting van het terrein is goed. Via de N624 die over het terrein loopt kan snel de snelweg N65/A65 worden bereikt. Het terrein biedt werkgelegenheid aan bijna 2.500 mensen en huisvest ongeveer 250 vestigingen. Het terrein kent een verscheidenheid aan kavel typen. Er zijn enkele zeer grote maar ook kleine kavels op het terrein.

BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid met auto en vrachtverkeer middels de N65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) die direct aansluit op de A58/A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Daarnaast is het bedrijventerrein opgenomen in het openbaar vervoer netwerk.

OPPERVLAKTEN
Het totale verhuurbare vloeroppervlak is circa 1.400 m² BVO verdeeld over twee bouwlagen. De opzet en indeling van het gebouw is zodanig dat deelverhuur eenvoudig is te realiseren. Er is een entrée aan de voor- en achterzijde.

BESTEMMING
‘Bedrijventerrein’ volgens het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oisterwijk’, waarbij o.a. bedrijfsverzamelgebouw is toegestaan.

KADASTRAAL
Kadastraal bekend als gemeente Oisterwijk, sectie A, nummer 6199, groot 25 are en 62 centiare (2.562 m²).

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van standaard voorzieningen zoals scheidingswanden, pantry, toiletten, alarminstallatie en airco-installatie.
PARKEREN
Totaal ca. 45 gemeenschappelijke parkeerplaatsen op eigen terrein.

KOOPSOM
De vraagprijs bedraagt € 1.550.000,- kosten koper.

HUURPRIJS
€ 95,-/m2/jaar in de huidige staat en exclusief servicekosten.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.
Voor verhuur is circa 1.100 m2 VVO per direct beschikbaar.

OVEREENKOMST
Koopakte volgens het NVM-model voor commercieel onroerend goed.

ZEKERHEIDSTELLING
Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

ENERGIELABEL
Energielabel A, geldig tot 15 december 2030.

BIJZONDERHEDEN
Circa 312m2 van het object inclusief 16 parkeerplaatsen zijn momenteel verhuurd. Bij vergaande interesse kunnen wij u op de hoogte brengen van de voorwaarden.

NOTARIS
Nader door koper te bepalen.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit naar onze mening betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.550.000 kosten koper
Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
1.390 m²
Perceel
2.562 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.