Zuiderzeestraatweg 303 8096 BL Oldebroek

€ 120 /m²/jaar

Omschrijving

Kantoortuin Oldebroek heeft meerdere kantoorruimten te huur. De ruimten zijn volledig met meubilair ingericht, voorzien van vloerverwarming en airco. De kantoren zijn apart of gezamenlijk te huur, bijvoorbeeld per etage. Verder is er ook bedrijfsruimte en buiten-opslagruimte te huur.

De huurprijs van het kantoor bedraagt per m² per jaar € 120,--. Dit is inclusief de algemene delen en vele extra’s, zoals elektra, gas, water, WiFi, meubilair, kantine, parkeergelegenheid. Dit is exclusief BTW en exclusief servicekosten.

Onderstaand vindt u een omschrijving van de beschikbare ruimten. De genoemde oppervlakte van de kantoorruimte betreft de netto m² van deze ruimte. Het gebruik van de algemene delen - zoals entree, hal en kantine – is dus hier niet in de m² meegerekend maar wel in de daarbij vermelde prijs inbegrepen.

OMSCHRIJVING Kantoor 27 m² ad € 490,--
De kantoren zijn ingericht voor twee ruime werkplekken, met overlegtafel, (bureau)stoelen en kasten. In overleg kan de indeling worden aangepast.

OMSCHRIJVING Kantoor 80 m² ad € 1.450,--
Deze grote kantoorruimte is volledig met meubilair ingericht; momenteel voor vier werkplekken, een centrale overlegtafel, (bureau)stoelen en kasten. Andere indeling, met bijvoorbeeld meer werkplekken, is mogelijk.

ALGEMEEN
Met een modern aansprekende entree en wachtruimte, wordt een mooie entourage geboden. Ook kunt u gebruik maken van de kantine en zijn er vergadermogelijkheden. Kortom, alle functionaliteiten zijn voorhanden. Er is ruime parkeergelegenheid. Kantoortuin Oldebroek is rustig, landelijk gelegen en tegelijkertijd goed bereikbaar aan de doorgaande weg tussen Wezep en Elburg, op korte afstand van de A28 of A50.
Prettig werken is het motto van Kantoortuin Oldebroek.

Indeling Kantoortuin:
Begane grond:
drie kantoorruimten ad 27 m², ruime entree, ruime hal met trap naar eerste verdieping, wachtruimte, kantine met volledige keuken, vergaderzaal, toiletten. De totale begane grond heeft een oppervlakte van circa 230 m².

1e verdieping:
één kantoorruimte ad 80 m², vijf kantoorruimten ad 27 m², ruime hal, toiletten.
De totale eerste verdieping heeft een oppervlakte van circa 220 m².

Kantoorruimte ad 27 m²:
Twee ruime bureaus met bureaustoelen, een overlegtafel met vier stoelen, twee kasten, twee bureaukastjes. In overleg kan de indeling worden aangepast.

Voorzieningen
Het kantoorgebouw is uitgerust met een cv-installatie ten behoeve van vloerverwarming. Elk kantoor heeft verwarmingsbediening en een airconditioning-unit. Vanzelfsprekend is het volledige kantoor voorzien van een alarminstallatie.

Parkeren
Er zijn op dit moment 11 parkeerplekken. Er is voldoende ruimte om meer parkeerplekken te creëren. Ook is er gelegenheid voor fietsers om overdekt te parkeren.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar op en binnen tien minuten bent u op de snelweg (A28 of A50). Binnen een kwartier staat u bijvoorbeeld in Zwolle.
Ook met openbaar vervoer is het kantoor goed bereikbaar, met bushaltes dichtbij. Met de bus is het een klein half uurtje vanaf het station in Zwolle.

Meer te huur
Ook heeft Kantoortuin Oldebroek te huur: ruimte voor vergadering of opleiding, flexplekken, bedrijfshallen en buitenruimte/-opslag.
Kijk voor de laatste informatie op
Huurprijs vanaf € 490,-- per maand
Servicekosten vanaf € 40,50 per maand

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 490 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
10 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
27 m²
Perceel
2.560 m² (in units vanaf 27 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zuiderzeestraatweg 303

€ 120 /m²/jaar