Papaverstraat 44 7572 AR Oldenzaal

€ 1.275 /mnd € 195.000 k.k.

Omschrijving

Wij zoeken het type ondernemer die graag het verschil maakt, net even anders wil zijn, net even breder en daarmee ook net even meer out of te box denkt over bedrijfshuisvesting. Waarom? Heel simpel, dan komen de benefits van dit object nóg maximaler tot uiting:

1. Zie je ineens heel veel voordelen ten opzichte van de wat typische kantorenlocaties, want hier gaat dat gemoedelijke ‘woonwijk gevoel’, of beter gezegd rekening houden met elkaar, hand in hand met een heel andere dynamiek, die misschien wel veel leuker en energieker is!
2. Valt op dat dit stiekem toch best een hotspot is van veel (verkeers)bewegingen en daarmee valt jouw bedrijf nog meer op. De Primulastraat, waar je bijna op aansluit, is de routing voor vele Oldenzalers naar het centrum en kijk maar eens wie ruim bekeken je nieuwe buren zijn: alle sportfaciliteiten in Sportcentrum Vondersweijde. Werp vanaf de voordeur een blik naar links en zie daar al de letters van Quick ’20 boven de hoofdingang pronken. Zo’n handig pluspunt van deze buurmannen, al die parkeerplaatsen!
3. Voel je dat die brede mix passanten en activiteiten om je heen maken de invulling van deze plek flexibel, aanvullend, versterkend of beter gezegd veel leuker. Hier een greep uit de lijst met illustere bedrijven die je voorgingen:
• Tot voor kort: Red Levens, BHV cursussen voor alle doelgroepen. Hier zat de backoffice en kregen cursisten les, kan direct nagaan hoeveel volume dit pand te bieden heeft
• Daarvoor: Helios, ondersteuning bij vragen over leren, gedrag en opvoeding voor kinderen en hun ouders. Ook hiervoor uitermate geschikt als object
• Last but not least: HOME makelaars, ooit zaten we hier zelf en daar hebben we van genoten! Nu is het nog mooier, luxer en voor al ook helemaal anno nu, maar dit maakt wel dat wij je als geen ander kunnen vertellen hoe goed werken of deze plek voelt
4. Maak jij een statement met zonnepanelen, tel maar eens mee: Niet 1, niet 2, maar 12 stuks maar liefst! Laat die eerste energierekening maar komen, die kun je aan. Twijfelen om de airco’s (ja zeker, ook die zijn hier all-in) aan te zetten, is niet nodig en vergeet niet op de knop te drukken om de screens uit te doen op zonnige dagen bij de lichtkoepels, want ja ook die zijn present!
5. Weet je dat we overduidelijk kunnen stellen dat aan alles net even meer aandacht is gegeven. Past het bij jouw ‘werkstijl’? Hoef je alleen de bureaus, laptops en stoelen mee te nemen (en misschien wat leuke collega’s), maar daarna ben je ook verzekerd van zo’n fijne werkplek waar je ontzettend veel energie van krijgt!

Wij, als HOME makelaars hebben een missie, we willen dat: Work feels like HOME!

Huren?
• Huurprijs: € 1.275,- per maand excl. btw
• Huurovereenkomst:
o Uitgangspunt: 2 jaar + 2 optie jaren. Dit hoeft niet de ‘dealbreker’ te zijn, want meerdere of aanvullende afspraken kunnen van invloed zijn en daarmee misschien juist die ‘deal’ maken die voor alle partijen goed voelt
o Garantiestelling: 2 maanden huur inclusief btw

Kopen?
• Vraagprijs: € 195.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 195.000 kosten koper
Huurprijs
€ 1.275 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Perceel
215 m² (in units vanaf 130 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

NVM makelaar

HOME makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0541-532500

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Papaverstraat 44

€ 1.275 /mnd € 195.000 k.k.