Heuvel 27 4901 KB Oosterhout (NB)

€ 67.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 55.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16
(Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Ligging en bereikbaarheid:
Aan het prachtige historische Heuvelplein in het hart van de plaats gelegen in 2020 geheel gerenoveerd horeca/ en of kantoorpand. In het object kan door de combinatie van hoogte verschillen en de moderne/ klassieke details een uniek restaurant concept, danwel kantoor concept voor het ‘’nieuwe werken’’ uitgerold worden. Aan de voorzijde van het object bevindt zich een groot plein met voldoende betaalde parkeergelegenheid, omgeven door monumentale panden. Aan de zijkant bevindt zich de binnenplaats welke geschikt is voor een terras, of parkeren op eigen terrein. In de directe nabijheid van het object ligt het prachtige stadspark met fraaie waterpartij. Aangrenzend bevindt zich winkelcentrum “Arendshof”. Het object is goed bereikbaar.
 
Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte van dit horeca/ kantoorobject bedraagt ca 653m², waarvan ca. 231 m² op de begane grond is gesitueerd, 186 m² op de eerste verdieping, 178m² op de tweede verdieping, en ca. 57m² kelder.

Indeling:
Begane grond: Entree met direct toegang tot het riante begane grond gedeelte, welke iets boven het maaiveld is gesitueerd. Hierdoor heeft men een prachtig zicht over de Heuvel. Middels de stoere industriële stalen trappartij zijn de ‘’wijnkelder’’, de entresol met prachtig zicht, de eerste en tweede
verdieping te bereiken.

Voorts te bereiken keukenruimte, magazijnruimte, een dames- en herentoilettengroep, buitenberging.

Eerste verdieping: Boven ruimte met vide, een dames- en herentoilettengroep en technische ruimte voor installaties. Tevens is het mogelijk om op gemeentegrond aan de voor van het pand een terras te voeren.

Tweede verdieping: Royale ruimte met prachtig balken plafond.

Het pand voldoet aan alle door overheidswege gestelde eisen. Deze locatie is uitermate geschikt voor het exploiteren van een restaurant en/of het geven van feesten, partijen en vergadering.
Door de uitermate bijzondere indeling is het zeer goed denkbaar om er een kantoorpand te realiseren met werkplekken welke op diverse hoogtes zijn gerealiseerd.
 
Voorzieningen:
-Hardhouten kozijnen met voorzetramen, betonvloeren;
-Aardlekschakelaar/airconditioning/luchtverversingsinstallatie;
-Centrale verwarming;
-Alarminstallatie/mechanische afzuiging.

Parkeren:
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 67.000,-- per jaar excl. BTW

Bestemming:
Dit object heeft bestemming wonen en bedrijvigheid (horeca).

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens
(2015=100) samengesteld door het Centraal bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen en worden op basis van aparte tussenmeters verrekend met de verhuurder. Betaling op basis van voorschot per kwartaal middels automatisch incasso met eenmaal per jaar eindafrekening en bepaling nieuw voorschot. Winkel is voorzien van zelfstandige HR cv-installatie.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt
gecompenseerd.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheidvan de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Biemans B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enigrecht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 67.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
653 m²
Perceel
425 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

NVM makelaar

Biemans Bedrijfsmakelaar Oosterhout

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0162-472950

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heuvel 27

€ 67.000 /jr