Everdenberg 7 4902 TT Oosterhout (NB)

€ 38.500 /jr

Omschrijving

KENMERKEN

Op het representatieve bedrijventerrein Everdenberg komt een luxe vrijstaand kantoorobject beschikbaar voor de verhuur. Het geheel heeft een vloeroppervlak van totaal circa 400 m² verdeeld over de begane grondvloer alsmede eerste verdieping.

Omgevingsfactoren
Het hoogwaardige bedrijventerrein kenmerkt zich door de grote diversiteit aan typen bedrijfsobjecten. Zowel voor dienstverlenende- als productiebedrijven heerst er een gunstig vestigingsklimaat.

De gemeente is van plan het bedrijventerrein Everdenberg uit te breiden. Het nieuwe bedrijventerrein Everdenberg-Oost wordt begrensd door de Heikantsestraat aan de noordzijde (direct achter het object), het bestaande bedrijventerrein Everdenberg c.q. het Oude Heikantsepad aan de westzijde, het Wilhelminakanaal aan de zuidzijde en het landelijk gebied aan de oostzijde.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein Everdenberg. Dit bedrijventerrein (ca. 45 ha) ligt naast de A27 en is bereikbaar via de afslag Oosterhout-Oost. De bereikbaarheid per auto is hiermee uitstekend.

Parkeren
Er zijn 11 parkeerplaatsen toebedeeld aan de verhuurbare kantoormeters.

OBJECTGEGEVENS

KADASTRAAL:
Gemeente: Oosterhout
Sectie: G
Nummers: 2924
Grootte: 657 m²

Indeling
Begane grondvloer:
Centrale entree met trapopgang naar de eerste verdieping. Zowel aan de linker- als rechterzijde van de entree directe toegang tot respectievelijk een ruime vergaderruimte en aan de rechterzijde de grootste kantoorruimte. Hier direct achter bevinden zich de keuken/kantine, toilet groep, serverruimte en opslagruimte/archief. Vanuit de vergaderruimte aan de linker voorzijde toegang tot een hiernaast gelegen derde kantoor.

Eerste verdieping:
Aan weerszijde van het centraal gelegen trapportaal bevinden zich twee ruime kantoorruimte geschikt voor meerdere personen. Tegen de achtergevel bevinden zich nog een tweetal kantoorkamers, dubbel toilet, serverruimte/archief en keuken/pantry.

Oppervlakte
Het beschikbare kantoor vloeroppervlak bedraagt totaal ca. 400 m² verdeeld over de begane grondvloer alsmede eerste verdieping.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw beschikt o.a. over:

• Geluiddempend systeemplafond met lichtarmaturen/inbouwspots;
• Vloerbedekking in de kantoorkamers;
• Kabelgoten met bekabeling (data en telecom);
• Lamellen raambekleding;
• Alarminstallatie;
• Verwarming middels C.V. ketel met radiatoren;
• Airconditioning;
• Toiletgroep;
• Keuken.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Everdenberg” d.d. 24 januari 2013 met de bestemming “Bedrijven”.

Energielabel
Het energielabel voor dit kantoor wordt momenteel aangevraagd.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 38.500,- per jaar excl. BTW.

Servicekosten
Servicekosten zijn niet van toepassing. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de leveringscontracten van de aanwezige nutsvoorzieningen alsmede onderhoudscontracten van de aanwezige (technische) installaties.

Huurtermijn
De huurperiode is in gezamenlijk overleg vast te stellen.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

VOORBEHOUD:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 38.500 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
420 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, kabelgoten, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
11 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Industrieterrein Heikant, Oosterhout (NB)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Everdenberg 7

€ 38.500 /jr