De Amfoor 2 5807 GW Oostrum

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

Dit krachtig architectonisch zilverkleurig gebouw met een gestroomlijnde vormgeving staat op een perfecte zichtlocatie direct aan autosnelweg A73 ter hoogte van Venray.

Het moderne gebouw is voorzien van diverse kantoor– en spreekruimtes, een gezamenlijk restaurant en een dakterras.

Voor de verhuur is momenteel circa 450 m² kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte, gelegen op de 1e verdieping beschikbaar.

COMPLEX
Het kantorencomplex (2015) past helemaal in de automobiel wereld van Inalfa; het is een krachtig architectonisch zilverkleurig gebouw met een gestroomlijnde vormgeving. Daarvoor heeft de architect zich laten inspireren door de vormgeving en het lijnenspel van de gehele auto. En zoals bij een auto ook het geval is, prijkt ook hier het logo centraal op de voorzijde. De grootste toegevoegde waarde betreft het atrium, dat “net als het interieur van een auto” een ‘warme’ bekleding heeft gekregen in hout met een soort dakraam zoals in een auto.

De architect maakte een ontwerp waarin de productiehal en het kantoor met elkaar versmolten werden en zo introduceerde hij de metafoor van de auto.

ENTREE
Voor het gebouw ligt een afgedekte archeologische vindplaats die een kleine heuvel vormde. Door de hoofdentree op de eerste verdieping te leggen heeft het bureau deze beweging van het maaiveld doorgezet en een monumentale route omhoog gerealiseerd.

Het prachtige atrium geeft een indrukwekkende entree. De hoogte, het licht en de akoestiek zijn uitermate goed op elkaar afgestemd. Er zijn diverse zithoekjes gecreëerd en zelfs een conferentieruimte. De receptie aan de voorzijde bewaakt de toegangscontrole van het gebouw.

KANTOORRUIMTES
De huidige kantoorindeling op de 1e verdieping voorziet in een kantoortuin met ca. 30 werkplekken in combinatie met separate transparante kantoor- / vergader- en spreekruimten (glazen wanden en deuren). De kantoren zijn netjes afgewerkt met vloerbedekking met een blauw accent als verkeersruimte, glasvlies behang en een systeemplafonds met Tl-armaturen.

Voorzien van een klimaatsysteem welke per ruimte individueel regelbaar is, kabelgoot met voldoende datapunten.

Door de vele raampartijen, voorzien van elektrisch bedienbare zonwering, ontstaan leuke uitzichten met een comfortabel werkklimaat. 

TOILETGROEPEN
In de algemene ruimtes bevinden zich diverse toiletgroepen, allen voorzien van een voorportaal.

BEDRIJFSRESTAURANT
Het bedrijfsrestaurant wordt gemeenschappelijk gebruikt. Sfeervol en moderne ruimte voorzien van professionele inrichting. Een heerlijke lunchmaaltijd is hier tegen vergoeding verkrijgbaar.

Vanuit het bedrijfsrestaurant is het dakterras bereikbaar, welke tevens gebruikt kan worden als rookruimte.

PARKEERPLAATS
Rondom het complex is een riant parkeerterrein aangelegd met meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
450 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Amfoor 2

€ 140 /m²/jaar