Stationsweg 45 3233 CS Oostvoorne

€ 320 /mnd

Omschrijving

In het voormalige bankgebouw aan de Stationsweg in Oostvoorne biedt Great Office op flexibele wijze kantoorruimtes, werkplekken, commerciële ruimtes en vergaderlocaties aan voor verhuur.
Wil jij flexibel huren? Op een plek met uitstraling waar je met een gerust hart klanten kunt ontvangen? Zoek niet verder en plan een bezichtiging, wij helpen u graag verder.

Kantoorruimte:
U zoekt per direct een kantoor, als zzp'er of een team met 50 medewerkers? Great Office biedt volledig ingerichte turn key kantoorruimte met hoog service niveau, direct te aanvaarden en binnen uw financiële mogelijkheden.
Ons full-service concept biedt u aanvullende receptie en administratiediensten om uw post en telefoontjes af te handelen. Onze huurprijzen zijn all-in, dit betekent geen bijkomende kosten, servicekosten, verzekeringen, gas, water licht en elektriciteit.

Werkplekken:
Ervaar het hebben van een eigen werkplek, in alle rust, zonder vast huurcontract. Great office biedt u een persoonlijke werkplek in een open kantoor inclusief alle faciliteiten die u nodig heeft. U betaalt per werkplek op flexibele basis.

Vergaderlocatie:
Wilt u vergaderen met uw team, Great Office biedt vergaderruimtes aan voor kleine en grotere groepen, op flexibele basis met alle benodigde faciliteiten om het maximale uit uw dag te halen. Naast kantoorruimtes bieden wij ook virtuele kantoren, opslagboxen, archiefopslag, verkoopruimtes en zaal verhuur.

Ligging:
Het bankgebouw is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Oostvoorne maar ook nabij het Mildenburg bos of het uitgestrekte duingebied. Rotterdam is per auto goed bereikbaar via de A15/A20 en vervolgens de N218. De bushalte met lijnen richting Rockanje en Spijkenisse liggen op loopafstand.

Oppervlakte:
Er zijn kantoorruimtes beschikbaar vanaf 8 m² tot 800 m², indelingen op maat mogelijk.

Huurprijs:
Units te huur € 450,-- per maand.
Neem contact met ons kantoor om uw specifieke wensen te bespreken voor een aanbieding op maat.

Aanvaarding:
Per direct beschikbaar.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen.

Zekerheidstelling:
In overleg.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan de Stationsweg 45 te Oostvoorne.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 320 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
35 m² (in units vanaf 8 m²)
Perceel
1.875 m² (in units vanaf 8 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
G 1,81

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stationsweg 45

€ 320 /mnd