Raadhuislaan 21-29 5341 GL Oss

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Het gebouw De Maasvallei ligt aan de statige Raadhuislaan, midden in het zakelijke en culturele centrum van Oss. Op loopafstand zijn onder andere het NS Station, het gemeentehuis, theater De Lievekamp, het Jan Cunen Museum en de openbare bibliotheek gevestigd. In het gebied vinden we bedrijven uit verschillende branches, waaronder communicatiebedrijven, accountants, advocatuur en andere bedrijven uit de zakelijke en financiële dienstverlening. Er is een korte verbinding met het stadswinkelcentrum via de 'achterdeur'.

Object
Kantoorgebouw Maasvallei omvat in totaal circa 2.271 m² kantoorruimte waarvan een groot gedeelte is ingevuld en waar thans ongeveer 65 kleinschalige ondernemers zoals advocaten, fiscalisten, communicatieadviseurs en schuldhulpverleners werkzaam zijn. Ook de gezondheidszorg geeft een invulling met de verloskundigepraktijk Ridderhof, diverse thuiszorgorganisaties, psychologen en twee ontharingsstudio’s.

Omdat de centrale hal uit het midden is geplaatst, zijn aan de rechterzijde van de hal units van circa 200 m² oppervlakte en aan de andere zijde units van circa 300 m². Huren is echter mogelijk per eigen afsluitbare kantoorkamer vanaf circa 16 m², 20 m², 34 m² of veelvouden daarvan.

De huurprijs is een vanaf prijs excl. energie en internet.

Per verdieping is een toiletgroep en pantry gesitueerd die gezamenlijk met de gebruikers van die verdieping worden gebruikt. Het invalidentoilet bevindt zich op de begane grond.

Opleveringsniveau
De individuele kantoorkamers zijn allen voorzien van:
- systeemplafond met energievriendelijke Led-verlichting;
- internet- en telefonieaansluiting (glasvezelaansluiting mogelijk);
- scheidingswanden;
- radiatoren;
- handmatig bedienbare zonnescreens (niet van toepassing op álle kantoorruimtes).

Huurder hoeft feitelijk enkel de gewenste vloerbedekking te leggen en kan dan direct aan de slag.

De kantoorkamers zijn individueel afsluitbaar en 24/7 toegankelijk. De automatische schuifdeuren op de begane grond zijn verbonden met de intercom en middels een telefoontoestel op de kamer te openen.

Parkeren
Aan de achterzijde van het gebouw is een eigen parkeerterrein gesitueerd waar huurders (om niet) gebruik van kunnen maken. Aangrenzend is is een openbaar (betaald, € 2,50 per dag) parkeerterrein (De Maasvallei) waarvoor tevens parkeervergunningen bij de gemeente Oss kunnen worden aangevraagd (1 parkeervergunning per 4 fte).

Naamaanduiding
Bij de entree op de begane grond aan de straatzijde krijgt huurder een naamaanduiding bij de brievenbussen en op de intercom. In de centrale entree op de begane grond komt een eigen naambordje op het overzichtsbord en naamaanduidingen door het pand naar de juist unit.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 250 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m² (in units vanaf 16 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raadhuislaan 21-29

€ 150 /m²/jaar